понеділок, 25 жовтня 2021 14:20

"Це як секс утрьох" - Дантес поділився деталями сімейного бюджету з Дорофєєвою
5

Співак 33-річний Володимир Дантес зізнався, що на початку стосунків з 31-річною Надею Дорофєєвою його чіпляло те, що кохана заробляла більше.

Чоловік розповів, що через тиждень після знайомства вони почали жити разом. Коли Дантес дізнався, що Дорофєєва на той час заробляла більше на $50, він занепокоївся. Зізнався, що тоді ж почав шукати підробіток, у програмі "ебаут" на YouTube.

"Коли познайомилися з Надею, у мене трохи була зіркова хвороба. Мене, як 23-річного чоловіка, так "вдарило" те, що вона більше отримує. Моє его, стереотипи, патріархат - усе звалилося на мою голову. Подумав: "Не може чоловік заробляти менше, ніж жінка". Почав шукати "ліваки", домовлятися за якісь концерти, згодом працювати на радіо. Я хотів, щоб Надя ні за що не платила. Їй взагалі було байдуже, скільки я заробляю, та й вона про це не знала. Але мені було приємно. Відчував себе чоловіком, коли заплатив у ресторані, наприклад", - згадав він.

Також виконавець поділився, що на перший спільний відпочинок витратив майже всі свої кошти.

Співак Володимир Дантес зізнався, що на початку стосунків з Надею Дорофєєвою його чіпляло те, що кохана заробляла більше
Фото: скріншот з програми "ебаут"
Співак Володимир Дантес зізнався, що на початку стосунків з Надею Дорофєєвою його чіпляло те, що кохана заробляла більше
Виконавець поділився, що на перший спільний відпочинок витратив майже всі свої кошти
Дантес зауважив, що йому дуже пощастило з дружиною, бо вона не вимагала від нього грошей і підтримувала в фінансовому плані
Дантес зауважив, що йому дуже пощастило з дружиною, бо вона не вимагала від нього грошей і підтримувала в фінансовому плані

"Летіли в Єгипет у відпустку. Ця путівка коштувала 16 тисяч гривень. А я мав усього 18 тисяч гривень. Надя питала: "А що далі робити?". Відповів, що зароблю. Так ми і жили: гроші були для того, щоб їх витрачати", - сказав він.

Дантес зауважив, що йому дуже пощастило з дружиною, бо вона не вимагала від нього грошей і підтримувала у фінансовому плані. Зараз пара не розділяє кошти. Навіть більше: співак самостійно розраховується за комунальні послуги та купує речі для побуту.

"Надя якось казала, що їй подобається ця наша схема, де вона іноді відчуває себе принцесою і слабкою. Може пожартувати: "Вово, а можна мені гроші? Мені сьогодні треба", - поділився чоловік.

Телеведучий порівняв сімейний бюджет із сексом утрьох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не спілкуватися російською і не обійматися з жінками: Мірзоян розповів про табу у шлюбі з Матвієнко

"Якщо всі у парі згодні, то це нормально. Якщо один не примушує іншого до певної моделі сімейного бюджету. У нас немає такого, що хтось просить гроші. Якщо мені треба гроші, то я їду в банк і беру з наших заощаджень потрібну суму. Так само і Надя", - додав він.

Виконавець 33-річний Володимир Дантес поділився, чому в них зі співачкою 31-річною Надією Дорофєєвою немає дітей. Він відверто розповів, що його дратує, коли знайомі та підписники в Instagram постійно запитують, коли ж вони з коханою матимуть дітей.

Зараз ви читаєте новину «"Це як секс утрьох" - Дантес поділився деталями сімейного бюджету з Дорофєєвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути