Ексклюзиви
вівторок, 19 березня 2013 11:29

Піппа Міддлтон цілувалася на людях зі своїм бойфрендом

Напередодні в швейцарському Енгандіні відбувся черговий забіг на лижах, в якому взяли участь Піппа Міддлтон і її новий бойфренд Ніко Джексон.

На курорті Сен-Моріц нині дуже жваво. На традиційний марафон зібралися сотні любителів лижних прогулянок. Піппа з Ніко вирішили теж показати себе. Сестра герцогині Кембриджської пройшла 42-кілометрову дистанцію за 2 години 48 хвилин і опинилася на 233-му місці серед 494 учасників.

Джексон фінішував на 8 хвилин раніше подруги і активно підбадьорював Піппу. Дівчина виглядала дуже щасливою і, завершивши марафон, скромно зауважила: "Я зовсім і не втомилася". Після чого молоді люди поцілувалися на очах у публіки.

Чутки про роман Міддлтон з 35-річним Джексоном циркулюють вже достатньо давно. За даними преси, пара познайомилася торік в одному з нічних клубів у Лондоні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Друг Піппи Міддлтон погрожував папараці пістолетом

Вперше про роман молодих людей стало відомо минулого місяця, коли Міддлтон всім сімейством в компанії подружжя герцогів Кембриджських відправилися відпочивати на острів Мюстік. Піппа запросила бойфренда, і Джексон просто не міг відмовити.

Про Ніко відомо наступне: працює фінансистом в лондонському Deutsche Bank, його батьки володіють магазином спортивного обладнання, він обожнює кататися на лижах. А ще подейкують, місіс Джексон обожнює Піппу.

"Він привабливий хлопець, високого зросту і з дивовижними блакитними очима, - розповіла джерело з оточення Піппи журналу "Hello!". - До того ж у Ніко приголомшлива харизма. Його обожнюють у компаніях, і будь-хто піде за ним".

На думку світських оглядачів, Піппа знайшла свого принца. Справа в тому, що раніше вона ні з ким не цілувалася на публіці, а це багато що означає.

Зараз ви читаєте новину «Піппа Міддлтон цілувалася на людях зі своїм бойфрендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути