четвер, 03 листопада 2022 21:51

Спецтема: Війна Росії проти України

"Перші три місяці я не бачив їх взагалі" – Вакарчук розповів про дітей і війну
3

З повідомлень ЗМІ, обраницею Святослава Вакарчука є продюсерка Євгенія Яцута.
Фото: Фотоколаж
З повідомлень ЗМІ, обраницею Святослава Вакарчука є продюсерка Євгенія Яцута.
Влітку 2021 року у Вакарчука народився син Іван.

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів про зустрічі зі своїми дітьми після початку повномасштабної російської агресії.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, синові Вакарчука Івану було вісім місяців. У червні у музиканта народилась донька Соломія. Вакарчук рідко бачиться з дітьми, розповів в інтерв'ю ForbesUkraine.

"Перші три місяці я не бачив їх взагалі. Це було неможливо. Я зрозумів, що маю сконцентруватися на головному. Коли фронт стабілізувався, я побачився на кілька днів. Коли я можу викроїти час, я це роблю. Я щасливий, що побачив свою маленьку дочку, тримав її на руках. Це таке щастя", – сказав музикант.

Вакарчук назвав своїх дітей оберегом для себе.

"Бог дуже мудрий та справедливий. З одного боку, можна сказати, що Боже, як важко, що під час війни у тебе народжуються діти. А з іншого боку, якби я не мав маленького сина і зараз донечки, які дають мені величезну енергію і силу, то може мені було б складніше переживати цю війну. Може, це й добре, що я маю такий оберіг, як вони", – сказав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль поїхала із сином у Нью-Йорк

Незважаючи на розлуку, музикант зміг побачити, як його син зробив перші кроки, і почути перше слово.

"Перше своє слово Ваня сказав випадково, коли я говорив по відеозв'язку. І пішов він так. Ось так сталося, я це бачив. Це допомагає – потрібно постійно спілкуватись. Слава Богу, що поки є зв'язок і можливість. Навіть у старі часи люди листи один одному писали", – розповів.

У серпні 2021-го стало відомо, що у Святослава Вакарчука народився син. З повідомлень ЗМІ, матір'ю первістка є продюсерка українського продакшена Radioaktive Film Євгенія Яцута. Пресслужба музиканта не спростувала й не підтвердила цю інформацію.

Влітку цього року музикант став батьком вдруге. 21 червня у нього народилася донька.

Зараз ви читаєте новину «"Перші три місяці я не бачив їх взагалі" – Вакарчук розповів про дітей і війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути