вівторок, 05 липня 2022 18:26

Офіційно: Вакарчук став батьком вдруге
10

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" 47-річний Святослав Вакарчук став батьком вдруге. У співака народилася донька.

Дівчинка з'явилася на світ ще 21 червня. Батьки назвали доньку Соломією. Про це повідомили на офіційній сторінці музичного колективу у Facebook 5 липня.

"Вітаємо тебе в нашій дружній "Океанівській" та великій українській родині, маленька україночка Соломія Святославівна Вакарчук. Перемоги нам всім, після якої – миру вам назавжди, наші діти", – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плюшеві ведмеді й пряники: дружина Павліка показала, як відзначали перший рік сина

Хто мати дівчинки – не розповідають. Проте ЗМІ впевнені, що обраницею Вакарчука є продюсерка українського продакшену Radioaktive Film Євгенія Яцута. За даними різних видань, вона і є матір'ю первістка музиканта Івана.

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" 47-річний Святослав Вакарчук став батьком вдруге. У нього народилася донька
Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk
Хто мати дівчинки – не розповідають. Проте ЗМІ впевнені, що обраницею Вакарчука є продюсерка українського продакшену Radioaktive Film Євгена Яцута
Фронтмен гурту "Океан Ельзи" 47-річний Святослав Вакарчук став батьком вдруге
Хто мати дівчинки – не розповідають. Проте ЗМІ впевнені, що обраницею Вакарчука є продюсерка українського продакшену Radioaktive Film Євгена Яцута
Хто мати дівчинки – не розповідають. Проте ЗМІ впевнені, що обраницею Вакарчука є продюсерка українського продакшену Radioaktive Film Євгена Яцута

"Тато і мама Соломії та Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їхнього рішення та права на приватне життя", – зазначили в пресслужбі.

А ще сьогодні, 5 липня, Вакарчук особисто вітав молодят у РАГСі – режисера Олега Сенцова і його обраницю, юристку Вероніку Велч.

Вакарчук у червні 2021 року повідомив про розрив стосунків зі стилісткою Лялею Фонарьовою. Пара була разом понад 20 років, п'ять з них – у шлюбі. Разом подружжя виховувало доньку Фонарьової від першого шлюбу. Спільних дітей немає. Але у Святослава склалися теплі стосунки з названою донькою. Причину розлучення тримають у таємниці.

Музикант уперше показав фото із сином Іваном на День батька. Зізнався, що 19 червня його первістку виповнюється рік. А цьогоріч День батька випав саме на неділю. Тож Вакарчук відзначав одразу два важливих свята.

Про те, що у Вакарчука народився син, стало відомо в серпні 2021-го. Хто народив йому Івана, співак не розповідав. Та журналісти розшукали матір первістка музиканта. Нею виявилася продюсерка українського продакшена Radioaktive Film Євгенія Яцута. Пресслужба музиканта не спростувала й не підтвердила цю інформацію.

У травні Яцуту, яку вважають матір'ю первістка музиканта, бачили в Каннах з великим животом. Тому фанати й ЗМІ підозрювали, що Вакарчук стане батьком удруге.

Зараз ви читаєте новину «Офіційно: Вакарчук став батьком вдруге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути