четвер, 15 травня 2008 08:37

Періс Хілтон влаштувала секс-оргію в московському готелі (ФОТО)

Невгомонна гуляка Періс Хілтон знову шокувала співробітників московського готелю, де вона зупинилася, зажадавши пізніше вночі доставити в номер три пачки презервативів.

Як вже писав "Z", блондинка прилетіла напередодні на московську презентацію свого нового парфуму разом зі своїм майбутнім чоловіком 29 літнім БенджіМедденом і побажала проживати в знайомому їй з минулого разу готелі "Арарат Хайатт".

В один з модних столичних клубів на вечірку з нагоди презентації свого нового фірмового парфуму Періс приїхала з годинним запізненням. Як з"ясував "Z", заморська діва захотіла повернутися в готель, щоб змінити вбрання.

Втім, на самому заході "дівчинка-скандал" пробула недовго. Після півночі блондинка в компанії свого нареченого відправилася не на галасливу вечірку, як чекали ті, хто знайомий з розгульною вдачею зірки, а в свій готельний номер.

Перші дві години спокою, що послідували після прибуття Хілтон в готель, вкрай здивували співробітників готелю. Вони добре пам"ятали, на які буйства здатна ця дівчина. Але зраділи вони зарано. Близько трьох годин ночі ненаситна Хілтон подзвонила на ресепшен готелю і бадьорим голосом повідомила, що їй терміново потрібно доставити в номер... три пачки протизаплідних засобів - мова йшла про гумові вироби N 2, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон влаштувала секс-оргію в московському готелі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути