пʼятниця, 28 квітня 2017 17:49

Ольга Горбачова очолила журі премії "Диво-дитина"
6

Ольга Горбачова
Фото: Прес-служба
Ольга Горбачова
Ольга Горбачова
Ольга Горбачова
Ольга Горбачова

Відбулася 9-та Всеукраїнська премія "Диво-Дитина". Ольга Горбачова очолила журі, яке визначило найталановитіших і обдарованих дітей України.

У цьому році на адресу організаторів "Диво-Дитина" прийшло близько 1500 анкет з усіх регіонів України, і лише 15 фіналістів в 5 номінаціях показали свої яскраві номери глядачам. Це були і найерудованіші діти, і діти з фантастичними спортивними досягненнями, і найвинахідливіші, талановиті і героїчні. Вибір переможців у кожній категорії супроводжувався тривалими обговореннями серед членів журі, і єдиною категорією, в якій не виставлялися оцінки, стала номінація "Найгероїчніша дитина". Премію "Диво-Дитина" отримав маленький хлопчик, який врятував своїх братів під час пожежі.

"Ми запросили Ольгу Горбачову очолити журі Всеукраїнської премії" Диво-дитина 2017 ", так як вона приклад жінки, мами, дружини і людини, яка не зупиняється на шляху свого всебічного розвитку і надихає величезну кількість жінок в нашій країні", - розповідає організатор премії Віктор Новіков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Горбачова подякувала Ірині Білик за чоловіка

Ольга Горбачова з'явилася на премії в ніжній і елегантній сукні українського бренду "HELENBER" і в процесі спілкування з журналістами Ольга поділилася своїми враженнями про премію:

"Я багато років виступала на цьому конкурсі і в якості ведучої в парі з маленькими колегами, і як артистка, кожен раз плакала від розчулення над їх словами, вчинками і виступами. І рада, що внутрішньо доросла до того, щоб стати головою журі. Дітей дуже важко оцінювати, я їх всіх люблю і бачу в них маленьке диво, так що я була найсуб'єктивнішим членом журі і ставила всім однаково високі оцінки. Моя місія, як мами - підтримувати унікальність кожної дитини ", - коментує Ольга.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова очолила журі премії "Диво-дитина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути