вівторок, 11 вересня 2018 13:57

Олександр Стоянов приборкав диких коней в Китаї
8

Зірка світового балету Олександр Стоянов розповів про свою поїздку в Китай: про чаювання в компанії китайських урядовцы, делікатеси місцевої кухні, пам'ятки Піднебесної і про те, як йому вдалося приборкати диких коней.

- Я дуже люблю Китай, завжди з цікавістю спілкуюся з жителями Піднебесної, - поділився зірка балету. - Ця поїздка для мене була дещо незвичною, оскільки я вперше їздив до Китаю не як запрошений артист, а з метою встановлення культурних зв'язків наших країн. За чашкою міцного зеленого чаю ми обговорили напрямки взаємодії та співпраці Китаю і України в сфері мистецтва балету. Справа в тому, що китайці дуже зайняті люди, у них ніколи ні на що немає часу, крім чаю. За чашкою чаю вони одночасно релаксують і вирішують серйозні питання. Ніщо так не сприяє розмовi, як чашечка чаю, завареного за всіма традиціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар і Олександр Стоянов спізнилися на літак у США

Олександр Стоянов розповів, що китайська церемонія чаювання для європейської людини виглядає як окрема вистава.

- Чашки не прийнято брати руками, для цього є спеціальний пінцет. Одні і ті ж пелюстки чаю заварюють близько 7 разів. При цьому першу воду обов'язково зливають, китайський чай - пуер, дуже міцний. Я після нього не стулив очей всю ніч. Хоча сон у мене, як правило, міцний.

Олександр Стоянов покатався з дружиною балериною Катериною Кухар на диких конях і подолав довгий шлях Великої Китайської стіни.

- Монгольські коні - найвитриваліші і безпроблемні. Вони живуть на вулиці, харчуються самостійно і можуть витримувати температуру від +30 і до -40 градусів, - каже вiн.

Олександр Стоянов і Катерина Кухар розповіли, що беруть з собою в подорож чотири чемодани - два великих по 23 кілограми і два маленьких. У ручну поклажу Олександр обов'язково бере шоколадні цукерки, теплі шкарпетки для далекого перельоту і ноутбук, а Катерина - пов'язку на очі, книгу, подушку, прикраси, пачку і пуанти.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Стоянов приборкав диких коней в Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути