пʼятниця, 24 серпня 2018 09:34

Катерина Кухар і Олександр Стоянов спізнилися на літак у США
9

За місяць перебування в США зірки світового балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар давали майстер-класи, приймали іспити, розважалися з сином Тимуром в Disneyland, побували в California Adventure Park, купувалися в океані і зробили гарні відео і фото для свого інстаграм в Universal Studios Hollywood .

Але їхні американські канікули не пройшли без екстриму - артисти запізнилися на літак.

- Це сталося через дурний збіг обставин, - розповів Олександр Стоянов. - За день до вильоту ми з сином жартували, він грався моїм годинником, і мабуть випадково перевів час на 5 хвилин назад. Цієї мінімальної зміни я навіть не помітив. Ми за звичкою прийшли за 5 хвилин до завершення посадки і саме цих 5 хвилин нам якраз і не вистачило. Співробітники аеропорту сказали: "Вибачте, ви запізнилися, посадка вже закінчена". Ми були в повному обуренні, уточнили, яким чином ми могли спізнитися, якщо за часом ще 5 хвилин повинна йти посадка на літак? Ось тільки тоді-то ми і зрозуміли, що годинник показує неправильний час. Це для нашої сім'ї чудовий досвід, тому що я люблю приходити на посадку заздалегідь, як мінімум за 30 хвилин, а Катя зазвичай приходить за 5 хвилин і тримає мене в стресі. Цей випадок точно має її перевиховати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухар, Єфросиніна й Осадча перевтілились у лісових створінь

Через те, що не було квитків на найближчі рейси, артистам довелося летіти різними літаками.

- Катя хотіла летіти першою і вибрала для себе 7-годинне очікування в аеропорту, тоді як ми з Тимуром отримали квитки з вильотом тільки на наступний день. Поки наша мама чекала на свій рейс, летіла в літаку і отримувала багаж з 3 величезних валіз, слава Богу, що Катю в Лос-Анджелесі зустрічали друзі, вони їй допомогли. Ми в цей час з Тимуром шикарно провели наші 24 години в Сіетлі: встигли відвідати музей авіації і повечеряти лобстерами.

Нагадаємо, що вже 26 серпня Катерина Кухар знову сяде в крісло суддів в проекті "Танці з зірками" на 1 + 1.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар і Олександр Стоянов спізнилися на літак у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути