четвер, 15 березня 2012 18:02

Олександр Пороховщиков йде на поправку - лікарі

Олександр Пороховщиков йде на поправку - лікарі

Стан відомого актора Олександра Пороховщикова, який перебуває в реанімації Наукового центру неврології РАМН в Москві, поступово поліпшується, повідомив у четвер керівник прес-служби, академік РАМН Борис Нувахов.

Пороховщиков був госпіталізований 6 березня в клініку Першого МГМУ імені Сеченова. За словами адвоката актора Сергія Жоріна, лікарі діагностували у відомого актора інсульт. Проте пізніше керівник прес-служби Першого МГМУ імені Сеченова Борис Давидов повідомив, що цей діагноз не підтвердився. Лікарі вважали, що у актора неврологічне захворювання.

"Його стан трохи покращився. Зараз лікарі проводять з ним всі необхідні заходи. До послуг актора всі новітні технології. Ним особисто займається директор інституту", - сказав співрозмовник.

Він пояснив, що найближчі кілька днів стануть для Пороховщикова визначальними.

Адвокат актора Сергій Жорін підтвердив, що стан Пороховщикова покращився.

"Я тільки що зв'язувався з лікарями, все в порядку, він під наглядом, сказали, що йому стало трохи краще", - сказав він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дружина актора Олександра Пороховщикова повісилася через хворобу чоловіка

Народний артист Росії Пороховщиков знімався в таких фільмах, як "Гори, гори, моя звезда", "Свой среди чужих, чужой среди своих", "Звезда пленительного счастья", "Капитан Немо", "Завещание профессора Доуэля", "Следствие ведут знатоки. Мафия", "Ворошиловский стрелок" та багатьох інших.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пороховщиков йде на поправку - лікарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути