субота, 10 березня 2018 16:47

Обкладинка Playboy з українкою може стати найкращою за 2017-й

В Італії обирають найкращу обкладинку чоловічого видання Playboy за 2017 рік. Серед конкурсантів – фотографія з моделлю Валерією Радкевич, родом із Луганська. Для глянцю вона позувала у березневому номері.

Автор: Facebook
  Валерія Радкевич
Валерія Радкевич

Конкурс проводять на офіційному сайті італійського Playboy. Українка перебуває серед фавориток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва позувала для модного журналу в одній мереживній білизні

"Влітку була в Римі по роботі. На одній з подій познайомилась з фотографом Робертою Красніґ. Це один з найсерйозніших фотографів в Італії — вона працює зі знаменитостями, акторами. Якось розговорились, виявилось, що вона тоді готувала кампанію одного невеликого бренду одягу (який вже зараз стрімко розвивається). Вона побачила в мені модель для цієї роботи. Зробили зйомку, а потім ці фото розійшлися по індустрії в Італії і потрапили на стіл редактора Playboy. Вони написали нам, давайте спробуємо, і ми зробили цю обкладинку", - розповіла Радкевич про те, як потрапила на обкладинку.

У віці 91-го року помер засновник легендарного журналу Playboy Г'ю Гефнер. За понад півстоліття історії видання в ньому з'явилася величезна кількість моделей, які завдяки цьому стали відомими в світі. Gazeta.ua зробила підбірку українок, які похизувалися принадами на обкладинках еротичного журналу.

Зараз ви читаєте новину «Обкладинка Playboy з українкою може стати найкращою за 2017-й». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути