понеділок, 25 травня 2020 09:15

Назвала "неурівноваженим": ексдружина Остапчука пройде психологічну експертизу

Назвала "неурівноваженим": ексдружина Остапчука пройде психологічну експертизу
Телеведучий спілкується з колишньою дружиною тільки щодо дітей Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/

Телеведучий 35-річний Володимир Остапчук подав запит до опікунської служби на психологічну експертизу його колишньої дружини Олени Войченко.

Шоумен розповів про це Каті Осадчій у "Світському житті".

Остапчук каже, що процес тимчасово призупинили через карантин. Коли все відновиться, Войченко зроблять експертизу.

"У нас з самого початку були не вирішені питання з дітьми, тому що на початку серпня-вересня мені було дуже складно бачитися з дітьми. Олена в деяких інтерв'ю навіть говорила про те, що я там неврівноважений, або там ще щось. Я сказав: "Ок, добре! Тоді кожен з нас зробить запит, експертизу й таким чином ми перевіримо". Ні в якому разі я не хочу ні забирати діток, ні робити з цього якісь гучні речі. Просто це юридична буква, яку я вирішив зробити. Так само, як і Олена", - говорить Остапчук.

Телеведучий спілкується з колишньою дружиною тільки щодо дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остапчук нарвався на критику через голі ноги нової супутниці

"Стосунки у нас виключно щодо дітей. Тому що нам потрібно як батькам і мені як батькові, який любить своїх дітей, розуміти де вони, що вони роблять, куди ходять. Я приїжджаю до них. Ми коли з Христиною облаштовували й шукали житло, обов'язково у нас є кімната, тому що я хочу, щоб діти приїжджали до мене, я хочу, щоб у нас були нормальні відносини. Тому ми спілкуємося, але спілкуємося тільки з приводу дітей", - розповів Володиимир.

Шоумен Владимир Остапчук, после скандального развода с женой Еленой Войченко, официально подтвердил отношения со своей новой возлюбленной, нотариусом Кристиной Горняк. Пара имеет отношения уже пол года, говорится в "Светской жизни". Кристина и Владимир впервые увиделись 19 августа 2019 на свадьбе, где Остапчук работал ведущим, а его новая возлюбленная выступала.

Зараз ви читаєте новину «Назвала "неурівноваженим": ексдружина Остапчука пройде психологічну експертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути