вівторок, 04 жовтня 2011 11:45

Наталя Розинська набрала додому безпритульних котів та собаку

Наталя Розинська набрала додому безпритульних котів та собаку

Телеведуча Наталя Розинська у своєму будинку під Києвом прихистила чотирьох безпритульних котів та одну собачку. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Старшого мого триколірного котика звуть Марсі. Хоч вона і дівчинка, але дуже любить ганяти і контролює інших котиків. Наприклад, навчила їх ходити на туалет прямо з першого дня. Другого котика звуть Нубіра. Знайшла її під плотом. Вона вже майже здихала. Я її відмила, врятувала і тепер вона така гарна і пухнаста. А третій котик Нео. Він дуже красивий. Повністю чорний із великими жовтими очами. Ніжний, як дитинка. Підходить до інших котиків і смокче їм лапки. Думає, що то мама. Просто його дуже рано забрали в мами і викинули на вулицю. Коли я його знайшла — поміщався в мене на долоні", - зауважує Розинська.

Четвертого котика телеведуча привезла зі Львова.

"Знайшла його під хатою у своїх друзів. А вони живуть біля того стадіону, який будується. А там каміння падає, осколки летять. І я собі подумала: "Якщо він тут залишиться, його просто приб'ють або придавлять". В нього були такі гігантські очі, а весь такий чорно-білий. Спочатку подумала, що то Лаура. А потім придивилася, а він виявився Лаурік", - сміється Наталя.

Ще в Розинської є песик Зірочка.

"Купила його на блошиному ринку в Києві. Заїхала просто подивитися на тварин і бачу дешево продають такого кишенькового песика - йоркширський тер'єр. Я так подивилася на нього і думаю: "Я все життя мріяла мати багато тварин і багато дітей. З дітьми ми відкладаємо. Тому спочатку обзаведуся тваринами". Тепер в мене чотири котика і песик. Найцікавіше, коли їм всім холодно, вони збиваються до купки і один одного гріють. Такого ще людям треба повчитися", - підкреслила телеведуча.

Окрім того Розинська хоче втілити в життя акцію за збереження безпритульних тварин.

"Багато людей закликають підгодовувати тварин, не вбивати, відносити в притулок. А я закликаю, щоб кожна родина пішла на вулицю ввечері і взяла собі котика чи песика. Це ж так просто. Якщо таке зробить кожна українська сім'я, ми врятуємо від 10 до 18 мільйонів бездомних тварин. Буду закликати всіх відомих людей в Києві, щоб вони брали собі таких тварин. Особливо в приймаючих містах України, де буде Євро-2012. Зараз їх там просто зачищають", — зазначила телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Розинська набрала додому безпритульних котів та собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути