субота, 24 вересня 2011 11:30

"Що ви творите, товариші, ви ж просто корупціонери" - Розинська

"Що ви творите, товариші, ви ж просто корупціонери" - Розинська

Телеведуча Наталя Розинська влітку відпочивала в Хорватії. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Об'їздила півкраїни, а не просто валялася на пляжі. Була на Плітвицьких озерах. Це такий національний парк у Хорватії. Якраз того дня там відпочивали сім'я новоспеченого принца Великобританії. Я їх не бачила. Дізналася про це ввечері з новин", - зазначила телеведуча.

Зараз Розинська зайнята юриспунденцією. Хоче стати адвокатом.

"Я навіть ходила на кримінальне засідання, злякалась трохи. Це дуже складна робота. Але, думаю, мої друзі мені допоможуть і я впораюсь. Практикуюсь вже півроку. Найважче в цій роботі тримати свої емоції в руках. А я бачу стільки несправедливості, корупції, свавілля, заангажованість судової і виконавчої гілки влади, чиновників, які дбають лише про свої кишені. Мене це настільки зачіпає за душу, що не можу тримати себе в руках. Хочу з усіма сваритися і сказати: "Що ви творите, товариші, ви ж просто корупціонери". Але цього робити не можна, особливо без доказів", - розчарувалася телеведуча.

Ще Розинська стикнулася із тим, що очевидне це юридично ще не факт.

"Ви можете розуміти вину, відчувати її, знати, але якщо цього не можете довести, то назвати когось хабарником не можна", - підкреслила майбутній адвокат.

Зараз ви читаєте новину «"Що ви творите, товариші, ви ж просто корупціонери" - Розинська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути