середа, 21 вересня 2011 14:24

Наталя Розинська прийшла на презентацію аудіо-книги у новому образі
22

Фото: Фото: Жанна Мосійчук

У вівторок в столичному ресторані "Прага" письменниця Ольга Новицька презентувала свою шосту аудіо-книгу. Її назва "Про чоловіче і жіноче" — Мой! Моя!" Це розповідь однієї дівчини, яка, незважаючи на всі перипетії життя, продовжує вірити у своє кохання. До неї письменниця додала 22 варіанти, як зробити чоловіка щасливим.

"Це рецепти простих і примітивних страв, які зможе приготувати будь-яка господиня. І взагалі, дуже сподіваюся, що книжку зможуть прочитати, точніше прослухати. Аудіо-книги зараз популярні серед зайнятих людей, які не мають часу читати, а можуть слухати в машині, чи під час подорожей", - зазначила письменниця на презентації книги.

На вечірці пригощають вином, шампанським, м'ясними закусками та фруктами. Гості розгрібають їжу і через півгодини на столах залишається смажені баклажани та помідори. Випивки також немає. Сходами до ресторану піднімається телеведуча Наталя Розинська. Прийшла із адвокатом на ім'я Микола, в якого зараз працює помічником. Він один із юристів, які зараз захищають екс-прем'єрку Юлію Тимошенко. Розинська підрізала свої кучері під каре.

"Зачіску змінила кілька місяців тому, коли стала працювати помічником у Миколи. Разом з новою роботою, захотілося чогось нового і в зовнішності. Спочатку мене не впізнавали, але кажуть, що мені так дуже гарно. Кар'єру телеведучої не залишатиму. Поєднуватиму її з юриспруденцією", - зауважила Наталя. Окрім юридичної діяльності, вона веде передачу "Футбольний код" на Першому Національному. Це програма про підготовку України до футбольного чемпіонату "Євро-2012".

Ведучі оголошують аукціон. Продають картину намальовану гуашшю. Стартова ціна - $300. Через півгодини торгів одна з гостей каже, що готова віддати за неї $400. Це була остаточна ціна. Виручені гроші підуть облаштування спеціалізованої бібліотеки ім.М.Островського.

Вечірка закінчується показом вечірніх суконь від дизайнера Олени Гуралюк. В сукнях дефілювали дружини українських футболістів. Перед тим в гримерці вони частувалися тістечками.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Розинська прийшла на презентацію аудіо-книги у новому образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути