середа, 15 серпня 2012 20:47

Наталя Окунська забере у Власенка півбудинку і пів-"Лексуса", якщо встигне

Наталя Окунська забере у Власенка півбудинку і пів-"Лексуса", якщо встигне
Наталя Окунська. Фото: dusia.telekritika.ua

Колишня модель Наталія Окунська відсудила у свого колишнього чоловіка адвоката і нардепа-"бютівця" Сергія Власенка половину будинку у Києві і половину автомобіля "Лексус 460".

Про це Наталія Окунська розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

"У лютому суд зобов'язав Власенка передати мені половину будинку та виплатити половину вартості автомобіля. Та він подав апеляцію. Паралельно отримав незаконне рішення суду про те, що не виплатив повну вартість будинку законному власнику і тепер повертає його назад. Щоб отримати це рішення, підробив документи. Вони достойні кримінальної справи. Якщо піду на принцип, ці папери не витримають ніякої експертизи. Судова тяганина тривала півроку. Суд ухвалив рішення на мою користь. Та впевнена, що не зможу в'їхати в будинок через 5 днів. Власенко знову щось придумає", - сказала вона.

"Триповерховий будинок площею 800 "квадратів" державні оцінювачі оцінили в 1 млн грн, а автомобіль — у 250 тис грн. На банківські рахунки, бізнес і 4, 5 гектари землі я не претендувала. Від претензій на це майно я відмовилася, щоб не затягувати судовий процес", - додала Наталія.

Окунська прожила у шлюбі із Власенком 4 роки. Розлучилися вони 2008 -го. Разом виховували чотирьох дітей: 17-річного Андрія та 14-річного Ігоря від першого шлюбу Наталії з баскетболістом Олександром Окунським, доньку Марусю, 8 років,  від її стосунків із бізнесменом Дмитром Приходьком та спільну дочку 6-річну Поліну.

"Власенко удочерив Марусю, а торік "розудочерив" її. Та я впевнена, він має нести відповідальність за дитину, яка 8 років називала його батьком. Половину будинку планую переписати на Поліну і Марусю", - поділилася планами Окунська.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Окунська забере у Власенка півбудинку і пів-"Лексуса", якщо встигне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути