четвер, 23 лютого 2012 11:56

Окунська відсудила у Власенка півбудинку та півмашини

Окунська відсудила у Власенка півбудинку та півмашини

40-річна модель Наталя Окунська відсудила в колишнього чоловіка 44-річного "бютівця" Сергія Власенка півбудинку та півмашини "Лексус 460". Її вартість близько 400 тис. грн. Будинок нардепа на 800 квадратів в центрі Києва коштує близько 3 млн грн.

"Це тільки перша інстанція, але я сподіваюсь, що пану Власенку вдасться зберегти своє чоловіче обличчя і погодитися з таким рішенням. Окрім півбудинку та півмашини я подавала позов ще на 4,5 га землі під Києвом. Це майно він задекларував офіційно. На бізнес і на рахунки я не претендую. Але щоб процес не затягувався і у Власенка не було питань в апеляції, від землі я відмовилась", - зауважує Окунська.

За її словами, майно вона відсудила не для себе, а для їхньої спільної доньки Поліни та Марусі, від якої Власенко відмовився.

"Спочатку він удочерив її і дитина сім років називала його татом. Він як батько не приймає участі у вихованні Поліни і не дає гроші на її утримання. Хоча я спеціально добилася від суду, щоб він дозволив батьку бачити дитину щодня. За останні три роки Власенко бачив Поліну аж три рази. Останні його аліменти я отримувала в лютому цього року — 2 тис 983 гривні 34 копійки. А так він не платить ні за освіту, ні за одяг, не дає на відпочинок і так далі", - підкреслила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко вирішив забрати у Окунської машину в її день народження

Окунська розлучилася із Власенко чотири роки тому. Ймовірною причиною було публічне життя Окунської. Кажуть, Власенко ревнував її до інших чоловіків і навіть піднімав на неї руку. Вже чотири роки колишнє подружжя судиться, бо не може поділити спільно нажите майно. Разом виховували чотирьох дітей Наталі. Двоє старших синів Наталі, 17-річного Андрія та 14-річного Ігоря від першого шлюбу з баскетболістом Олександром Окунським, та доньку Марусю від стосунків із бізнесменом Дмитром Приходьком.

Зараз Окунська живе у своїй квартирі, яку вона купила ще до заміжжя. Це житло на 200 квадратів в центрі Києва. Сергій Власенко — адвокат, який захищає екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Окунська відсудила у Власенка півбудинку та півмашини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути