четвер, 27 жовтня 2011 13:35

Власенко вирішив забрати у Окунської машину в її день народження
23

Фото: Фото: Наталя Чубенко

В середу 26 жовтня світській дамі Наталі Окунській виповнилося 40 років. Святкували в аквапарку столичного торгового центру "Дрім таун".

На святкування дня народження прийшли всі охочі з дітьми, хто хотів поплавати в гідропарку. Для цього треба було привітати іменинницю і отримати червону квіточку, яка й служила пропуском на свято. Більшість гостей несли квіти, дитячі книжки та м'які іграшки. Їх Окунська збирається передати до одного із сирітських будинків.

"Я б не хотіла доживати до 80 років, коли буду некрасива і нікому не потрібна. Хочу померти красивою. А першими мене привітали діти. В нас є дуже хороша традиція, коли вони надувають повітряні кульки і прикрашають ними всю квартиру. Також повсюди наклейки "З Днем народження, мамочка". Так у нас відбувається вже років з десять. Тому в цей день я відчуваю себе найщасливішою в світі", - зазначає Наталя Окунська.

Колишній чоловік Окунської, а тепер один із адвокатів Юлії Тимошенко Сергій Власенко, по-особливому привітав колишню дружину.

"Пан Власенко прислав мені листа, де просить мене повернути йому машину "Субару". Її він подарував мені на день народження шість років тому. Після розлучення автівка дісталася мені. Але Власенко настоює на тому, що я маю йому її повернути. Ну, можливо, йому тепер на життя не вистачає, не знаю", - роздумує іменинниця.

Жінка ще не вирішила, чи повертатиме машину колишньому чоловіку.

"Подивлюсь на подальший розвиток ситуації. З його боку — це реально не чоловічий крок. Всьому є межа, але він вже перегнув палку. Бо забирати в багатодітної матері шестирічну машину в день її 40-річчя. Мабуть, він хотів зіпсувати мені свято. В нього це не вийшло. Тому, коли до мене приїдуть забирати машину, я зніму це все на відео і викладу в Інтернет", - запевнила Окунська.

Зараз ви читаєте новину «Власенко вирішив забрати у Окунської машину в її день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути