четвер, 03 серпня 2017 14:39

Наталка Карпа зняла кліп на березі Індійського океану
12

Наталка Карпа презентує нове відео
Фото: Прес-служба
Наталка Карпа презентує нове відео
Наталка Карпа презентує нове відео
Наталка Карпа презентує нове відео
Наталка Карпа презентує нове відео

Наталка Карпа презентує відео на пісню "Вірна". Спільний із ді-джеєм Glova трек співачка екранізувала на березі Індійського океану.

"Одразу після презентації кліпу "Плюс один", з тією ж командою режисера Леся Панчишина ми вирушили на Шрі-Ланку для зйомок нового відео. Півроку ми працювали над треком і відеокліпом і от нарешті можемо презентувати найекзотичнішу відеороботу за всю історію Наталки Карпи)). У пісні "Вірна" є слова "залежна і вільна, але завжди вірна я". Це вірність своїм поглядам, принципам та й врешті-решт вірність "своїм" людям і своїм внутрішнім обіцянкам. Зараз це на вагу золота незалежно в якому куточку світу ти знаходишся. З цим меседжем ми і вирушили на Шрі-Ланку", - поділилася історією створення кліпу "Вірна" Наталка Карпа.

Режисер відеороботи Лесь Панчишин знайшов і відзняв десятки знаків кохання на узбережжі Індійського океану. Героями відеокліпу стали місцеві жителі, яких команда зустрічала під час подорожі островом. Вони ділились своїми емоціями щодо таких цінностей як: "кохання", "вірність" і "щастя". Найяскравіші з них в результаті і потрапили у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Карпа влаштувала літню вечірку

Особливе місце в кліпі займає природа Шрі-Ланки, її флора та фауна. Та найефектніші кадри могли і не потрапити у кінцеве відео. Під час зйомок дроном він випадково зачепився за ліани у джунглях і знімальній групі довелось провести не одну годину в його пошуках. Атмосферні кадри узбережжя Індійського океану таки стали окрасою нового відео на пісню Наталки Карпи та ді-джея Glova "Вірна".

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа зняла кліп на березі Індійського океану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути