Ексклюзиви
понеділок, 12 червня 2017 18:06

Наталка Карпа влаштувала літню вечірку
14

Концерт Наталки Карпи у Києві
Фото: Прес-служба
Концерт Наталки Карпи у Києві
Концерт Наталки Карпи у Києві
Концерт Наталки Карпи у Києві
Концерт Наталки Карпи у Києві

Наталка Карпа в двогодинному шоу презентувала музичну програму з головними саундтреками літнього сезону: "Літо Літо", "Сонцезалежна", "Плюс один". Сольний концерт в Києві став фінальним концертом туру, в який співачка з'їздила з командою студії "95 квартал". Наталка Карпа умовно розділила концертну програму київського концерту на три частини: прем'єри, ліричні пісні і танцювальні хіти, при цьому тричі змінювала наряди на сцені. Уже в фіналі першої частини концерту, коли Наталка Карпа виконала пісню "Сонцезалежна", зал event hall FREEDOM піднявся зі своїх місць з оваціями, танцями і зізнаннями в коханні.

"Це був неймовірний момент! Як правило, глядачі повністю розслабляються наприкінці концерту, але, щоб на п'ятому треку практично весь зал танцював - це точно магія пісні. Я відчула, що "Сонцезалежна" стала близькою багатьом", - поділилася емоціями Наталка Карпа.

У цей вечір співачка також зібрала на сцені своїх "сонцезалежних" друзів - яскравих, позитивних і танцювальних Світлану Тарабарову і проект BAKUN. Пісня "Просто танцюй" останнього очолює зараз українські чарти популярної музики. Це був перший виступ проекту в Києві, під час якого вони також презентували новий трек "Кохаю". Перед першою піснею Світлани Тарабарової "Без Війни" - Світлана та Наталка, які активно підтримують українських військових на Сході України, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв України, а також подякували тим, хто пройшов війну і був у цей вечір з ними - це і чоловік Наталки Карпи Євген Терехов з друзями - учасниками АТО, і герої проекту "Переможці". Після цієї хвилюючої частини концерту Тарабарова заспівала новий сингл "Добре з тобою" з дітьми з творчої школи "Karparation", а Наталка на біс виконала свої хіти "Калина" та "Час-пісок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Карпа вирушила у літній тур з командою "Студії 95 квартал"

Не обійшлося і без "смачних" сюрпризів і подарунків - всіх глядачів концерту пригощали морозивом, а серед найактивніших розіграли косметику і парфуми з серії Soncezalezhna by Karpa.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа влаштувала літню вечірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути