четвер, 03 вересня 2009 17:02

Нагорний розлучався з Подкопаєвою з посмішкою на обличчі (ФОТО)

  Подкопаєва до суду не прийшла
Подкопаєва до суду не прийшла

"Мильна опера" про розлучення спортсменки-тусовщиці Лілі Подкопаєвої та бізнесмена Тимофія Нагорного підійшла до завершення.

У вівторок відбулося останнє засідання Печерського суду, де було фактично ухвалено рішення про розлучення.

"Суд вирішив, що майбутнього понеділка в наших паспортах мають стояти печатки про розлучення", - розповів Нагорний, який зараз активно шукає собі дружину.

Подкопаєва вже традиційно до суду не явилася, а лише прислала свого представника.

"Нас сьогодні розлучили, за всіма законами ми більше не чоловік і дружина, тож для подальших розмов сенсу немає", - прокоментувала ситуацію Подкопаєва журналістам.

Нагадаємо, парочка вирішила розлучитися в січні 2009-го року. Всі ці останні півроку, поки суд розглядав справу, Ліля та Тимофій давали "перехресні" інтерв"ю. То Подкопаєва звинуватить екс-коханого у "автожадібності", то Нагорний запевняє, що спортсменка бреше.

Та зараз між екс-закоханими лід дещо розтопився. Принаймні Тимофій розповів, що Ліля вже не забороняє йому бачитися з дітьми, а мама спортсменки регулярно приймає його фінансову допомогу дітям, повідомляє ТаблоID.

Фото Блик

Зараз ви читаєте новину «Нагорний розлучався з Подкопаєвою з посмішкою на обличчі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути