Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2009 09:56

Подкопаєва замовила побиття Нагорного? (ФОТО)
5

Довідка Нагорного про побиття
Хворий Тимофій просив лише не бити в серце
Водій-охоронець Лілії
Охоронець Подкопаєвої разом з нянькою дітей Лілії та Тимофія
Охоронець біля дітей Подкопаєвої та Нагорного
Бізнесмен Тимофій Нагорний стверджує, що його побили та ще й "на замовлення" власної дружини, Лілі Подкопаєвої.

Напад на Нагорного, згідно з коментарем міліції був здійснений у четвер: "Справді, 19-го березня у Печерське РУВС Києва надійшла заява від Тимофія Нагорного. Він казав, що близько 17.00, коли він приїхав забирати сина з дитсадку, у нього виник конфлікт із водієм Лілії Подкопаєвої. Також відзначалося, що водій завдав йому тілесних ушкоджень. Водій у своїй пояснювальній стверджував зворотне. Ведеться перевірка".

"Так. Коли я забирав сина Вадимку з садка, під"їхав водій - охоронець Лілії. Причому під"їхав на моїй машині! На тій, яку зареєстровано на мене!" - обурювався Нагорний в телефонному інтерв"ю.

За його словами, чолов"яга сходу почав кричати, щоб бізнесмен не забирав сина. "При цьому пішла нецензурна лайка! Він так матюкався, що вихователі дитячого садка не витримали і викликали міліцію! Я навіть не знав, що вони її викликали!" - запевняє побитий чоловік олімпійської чемпіонки.

"Він кричав мені смішні речі... Навряд чи таке можна друкувати в газеті - це був суцільний мат. Наприклад, там же, поговоривши по мобільному з Лілією, він мені заявив: знаєш, що мені сказала Ліля?! Щоб я дав тобі пі***!!" - уточнив Нагорний.

За словами Тимофія, водій Подкопаєвої "ще щось ніс, типу: ти знаєш, з ким маєш справу? Я бандит!" При цьому Нагорний вирішив провести із матюкливим дядьком виховну бесіду: "Я його перепитав: Ти гангстер?" Але він не зрозумів іронії. Я намагався йому пояснити, що справжні бандити так не поводяться - вони, навпаки, ввічливі та ніколи не кричать".

Першим почав бійку "звичайно" не Нагорний.

"Як я міг?! Адже у мене хворе серце, знаходжуся під постійним доглядом лікарів. Навпаки - я намагався його заспокоїти. Тут ще під"їхав мій друг і ми вдвох вмовляли його заспокоїтися. Але він тільки нецензурно лаявся! Потім зідзвонився з Лілею, і, вочевидь, вона йому сказала, щоб він застосував агресію", - вів далі Тимофій.

Далі читачі з доброю уявою можуть подумки розіграти шикарну пафосну сцену "дуелі" між благородним, але трохи хворим, бізнесменом та злим охоронцем його дружини.

"Я вже зрозумів, що він хоче вдарити. Сказав йому: тільки бий в обличчя! Не бий у серце! І він вдарив мене в груди. Я прикрився рукою. Це бачили багато людей - у мене троє свідків, які захотіли дати свідчення - так сильно вони були обурені його поведінкою", - розповідав Нагорний.

До речі, згідно з медичною довідкою зі "швидкої", Т. О. Нагорний отримав травми та підшкірні гематоми лівого передпліччя та грудей

А далі, за словами бізнесмена, приїхав ще якийсь друг водія Лілі - лисий мордоворот, а також міліція. "Я, знаючи, що він їздить на моїй машині без довіреності, сказав про це міліції - вони вирішили перевірити цих хлопців. Так вони ще й тікати почали", - радів Нагорний.

"Міліція відправила мене у Донецьк.... Вочевидь вони хочуть мене відмежувати від подальшої агресії з боку Лілії. До речі, у міліції мені сказали, щоб я ні з ким не спілкувався. Так що моя розмова з вами - виняток", - запевняє Нагорний.

А після того, що сталося, за словами Нагорного, його поки що чинна дружина Подкопаєва сама йому телефонувала. Потім телефонував ще й адвокат Лілі, за словами Тимофія, "вперше за весь час розлучення захотів зв"язатися". Як каже бізнесмен, обоє наполягали на зустрічі з ним, "але знову обдурили - просто не з"явилися на домовлену зустріч".

У Донецьку Тимофій планує пробути приблизно до 14 квітня. Каже, у міліції йому порадили поки не з"являтися у Києві, "оскільки вважають: після прояву такої агресії з боку людей Лілії не виключено, що напад на мене може повторитися". Однак охорону наймати він не збирається.

"Навіщо? Насправді впоратися з таким "бандитом" я легко міг і сам. Але не хотілося доводити ситуацію до мордобою", - харахориться Нагорний. До речі, за його словами, йому вже телефонував "знаменитий силач Дмитро Халаджи і визвався бути його особистим охоронцем".

За матеріалами ТаблоID, Блик

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва замовила побиття Нагорного? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути