пʼятниця, 28 серпня 2009 12:30

Тимофій Нагорний користується шаленою популярністю у жінок

Тимофій Нагорний користується шаленою популярністю у жінок

Менше року пройшло з моменту розколу в сім"ї відомої гімнастки Лілії Подкопаєвої та бізнесмена Тимофія Нагорного. Спершу Тимофій дуже переживав і не приховував цього. Він робив спроби повернути Лілію, але всі зусилля були марними. З часом Нагорний заспокоївся і все частіше на вечірках його можна було помітити в компанії чарівних жінок.

Як виявилось, Тимофій вже залікував душевні рани і готовий до нових стосунків. Нещодавно він навіть розмістив свою анкету на сайті телеканалу СТБ, в розділі програми "Давай одружимося". Там він вказав наступне: "40 років, Лев. Надійний, романтичний і успішний бізнесмен. Розлучений. Є двоє дітей, які живуть з мамою. Шукає мудру, вірну і спортивну жінку. Дуже любить активний відпочинок і хоче, щоб майбутня дружина розділяла його захоплення".

Напевно, буде зайвим говорити, що такий чоловік зацікавив багатьох. Дійшло до того, що Тимофію довелось на деякий час прибрати свою фотографію.

- Мені стало шкода прекрасних жінок, послання яких я просто фізично не встигав читати, - заявив Нагорний. - Ось і попросив зняти фото. Чому я вирішив прийняти участь в проекті? Це одна з багатьох можливостей наблизитися до мрії наново знайти кохання. А ще це привід підняти самому собі настрій, підвищити самооцінку і переконатися, що можу бути цікавим і бажаним.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимофій Нагорний користується шаленою популярністю у жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути