Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2012 10:14

Надію Толоконнікову з Pussy Riot кличуть в український Playboy

Надію Толоконнікову з Pussy Riot кличуть в український Playboy
Також дівчині запропонували знятися в порно Фото: nagon.net

Учасниця скандальної панк-групи Pussy Riot Надія Толоконнікова отримала привабливу пропозицію від редакторів української версії відомого чоловічого журналу Playboy. Дівчиною також зацікавилися і представники порноіндустрії.

Поки Надія Толоконнікова сидить за ґратами в очікуванні винесення вироку, українські представники чоловічого журналу Playboy прийняли рішення запросити дівчину на фотосесію.

"Наші читачі активно користуються соціальними мережами, в яких Pussy Riot є головними героїнями останніх місяців. Ми розглядаємо Надію Толоконнікову як арт-діяча і вважаємо, що її поява на обкладинці "Playboy Україна" буде позитивно сприйнята аудиторією", - заявив головний редактор української версії Playboy Влад Іваненко.

За його словами, поки переговори припинені, але редакція сподівається відновити їх, якщо 17 серпня Надію Толоконнікову звільнять за рішенням суду.

Тим часом нею зацікавилися і представники порноіндустрії. Діячі цієї досить делікатної сфери вважають, що скандальний образ Толоконнікової може скласти конкуренцію найвідомішій російській порноактрисі Олені Берковій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна помолилася за Pussy Riot на концерті в Москві

Зазначимо, що у Надії вже є досвід у провокаційних зйомках. Кілька років тому Толоконнікова у складі арт-групи "Війна" взяла участь в так званому перформансі (деякі називають це звичайною групповухою) у Державному біологічному музеї ім. К.А. Тімірязєва, коли кілька людей - чоловіків і жінок - увірвалися в один із залів, роздяглися і почали займатися сексом у всіх на виду. Щоб уточнити свої дії, ними був показаний транспарант під назвою: "Е..сь за наследника медвежонка". Все, що відбувається, учасники знімали на фото, які потім виклали в Інтернет. Сама Толоконнікова в цей час перебувала на дев'ятому місяці вагітності.

Цікаво, що обличчям обкладинки Playboy може стати будь-яка знаменитість жіночої статі. Проте в компанії дотримуються суворого правила: відносини повинні бути "безгрошовими", тобто героїням своїх обкладинок журнал принципово не платить.

Зараз ви читаєте новину «Надію Толоконнікову з Pussy Riot кличуть в український Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути