пʼятниця, 10 серпня 2012 06:04

Те, що зробили Pussy Riot - це заперечення здорового глузду - Газманов

Те, що зробили Pussy Riot - це заперечення здорового глузду - Газманов

Народний артист Росії Олег Газманов в інтерв'ю виданню Тайга.інфо прокоментував скандал навколо учасниць панк-гурту Pussy Riot.

"Те, що вони зробили, і навіть те, як вони називаються, розкручування цієї назви - це заперечення взагалі здорового глузду, честі і порядності в країні", - вважає співак. На його думку, дії, які скоїли дівчата, потрібно припиняти.

"Потім, розумієте, до чого тут вже політика? Віруючі - вони як діти, і вони ось дітей цих образили, для того, щоб зробити піар. Неважливо, ну нехай вони проти Путіна, але вийшли б вони, не знаю, на вулицю якусь небудь і стали співати пісню. Але вони зробили це в храмі. А наступний який у них буде крок? " - Обурюється Газманов.

"Це треба зупиняти. А держава зазвичай зупиняє це ... дуже, на жаль, незграбно, - зазначив він. - На мій погляд, це треба було різко обмежити, швидко засудити і закрити цю тему взагалі.

"Щоб всі розуміли, що це дешевий піар ... Потрібно так засудити, щоб це було невигідно робити нікому ... А вже який там термін або які гроші треба заплатити, я не знаю. Але те, що засудити їх потрібно ... це абсолютно чітко", - наголосив Газманов.

Нагадаємо, що п'ять дівчат в кінці лютого прийшли в храм Христа Спасителя в Москві, надівши маски і провели "панк-молебень". Відеоролик з виступом був викладений в Інтернет і викликав великий суспільний резонанс.

Зараз заарештовано трьох ймовірних учасниці акції - Надію Толоконникову, Марію Альохіну та Катерину Самуцевіч. Напередодні прокурор Олександр Никифоров зажадав для обвинувачених по три роки колонії загального режиму за хуліганство за мотивами релігійної ненависті. У свою чергу захист вимагає виправдати учасниць панк-групи і наполягає на адміністративному покаранні.

Зараз ви читаєте новину «Те, що зробили Pussy Riot - це заперечення здорового глузду - Газманов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути