четвер, 19 січня 2012 14:48

На тусівку з капелюхами прийшли з кріслом на голові
12

Едуард Приступа (Діля)
Фото: Фото: Андрій Шматов
Скульптор Олег Пінчук (зліва)

Минулого вівторка столичний ресторан "Шляпа" святкував річницю. На свято запросили друзів ресторану та вітчизняних зірок: травесті-діву Монро, дизайнера Олексія Залевського, скульптора Олега Пінчука, гонщика Олексія Мочанова та дизайнера капелюшків Марту Холод. Дрес-кодом вечірки були капелюшки.

Гостей на вечірці пригощали м'ясними канапе, червоною ікрою, сиром фета та італійськими винами. На вході всіх зустрічала пара німих клоунів.

Усі зірки вечора сидять за одним столиком. Залевський палить, але коли помічає камери фотографів ховає цигарку. Проводить поглядом зверху до низу по Монро. Вона в чорній туніці та в джинсах. На ногах туфлі на 10-сантиметровій платформі. Замість шапки на голову одягнула вуха Мікі Мауса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорні груди і розчепірені ноги: в Києві пройшла "розкішна" вечірка для бомонду

"А що? Це ж прикольно! Хіба ні? Я не любитель шапок, мені більше подобається, коли мої білі кудрі всі бачать. Ховаю їх лише тоді, як бігаю в парку. А то було б видовище! Якщо чесно, то в звичайному житті мене мало хто впізнає. Навіть мої сусіди. Впізнають лише по голосу. Інколи їжджу в громадському транспорті, типу трамваїв і тролейбусів. Там мені геть безпечно, бо не їздить мій контингент", - розповідає, пригублюючи біле вино.

Поруч проходить Марта Холод. Замість капелюшка в неї на голові м'яке крісло синього кольору. На очах вуаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірка Тіни Кароль закінчилась приїздом міліції

"Цю шапку я зробила за кілька днів. А взагалі у своєму гардеробі маю кільканадцять шапок. Часто шию їх для Каті Осадчої. Якось вона подарувала мою шапку голлівудській актрисі Сарі Джесіці Паркер. Ми навіть не сподівались, що вона візьме, а вона практично все інтерв'ю присвятила тому капелюшку. Дуже зраділа", - зізнається дизайнерка.

Зараз ви читаєте новину «На тусівку з капелюхами прийшли з кріслом на голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути