вівторок, 19 липня 2011 06:45

Сфотографувався на права з друшляком на голові

Автор: фото з сайта www.thelifefiles.com
  Австрієць Ніко Алм добився права надрукувати фото у друшляку у водійському посвідченні. Лікарі визнали його достатньо психічно здоровим, щоб керувати авто
Австрієць Ніко Алм добився права надрукувати фото у друшляку у водійському посвідченні. Лікарі визнали його достатньо психічно здоровим, щоб керувати авто

Австрійцеві Ніко Алму видали водійські права, на яких він сфотографований із друшляком на голові. Чоловік три роки боровся за право надрукувати в документі саме такий знімок. Каже, цього вимагає його віросповідання.

Релігія Ніко називається пастафаріанство (від "паста", італійські макарони. — "ГПУ"). Її заснували в США 2005 року. Послідовники вірують у Літаючого макаронного монстра.

— У мене на голові друшляк і я — щасливий. Він свідчить про те, що я до кінця відданий своїй церкві, — каже Ніко. — Друшляк це мій релігійний головний убір. Ніхто не може заборонити його носити.

Коли вперше приніс у поліцію фотографії з друшляком на голові, Ніко спрямували на психологічну експертизу. Лікарі видали довідку, що Алм цілком здоровий і адекватний.

Після цього фото прийняли.

— На ньому добре видно обличчя Алма. Це головна вимога для знімків на права — каже речник місцевої поліції Манфред Рейнтхалер.

Ніко Алм планує добитися державного визнання пастафаріанства в Австрії. Його послідовники вважають, що світ створило і керує ним божество, подібне до макаронів із фрикадельками — Макаронний монстр. Переконані, що існує рай. У ньому праведники мають пивний вулкан і стриптиз-клуб.

Зараз ви читаєте новину «Сфотографувався на права з друшляком на голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути