пʼятниця, 17 лютого 2012 09:28

На похорон Вітні Х'юстон запросили Кевіна Костнера та Опру Вінфрі

На похорон Вітні Х'юстон запросили Кевіна Костнера та Опру Вінфрі

Знамениті американські виконавці соул-музики Арета Франклін і Стіві Вандер заспівають у суботу на церемонії похорону співачки Вітні Х'юстон, передає в п'ятницю агентство Ассошіейтед Прес з посиланням на представника Х'юстон Крістен Фостер.

Запрошення на похорон, зокрема, направлені колишньому чоловіку співачки Боббі Брауну, актору Кевіну Костнеру, який знявся з нею у фільмі "Охоронець", і телеведучій Опрі Вінфрі.

Похорон Х'юстон пройде в штаті Нью-Джерсі, на батьківщині співачки, у присутності лише близьких людей, і буде транслюватися в інтернеті.

Родичі співачки вирішили відмовитися від проведення громадянської панахиди, що планувалася в спортивному центрі Prudential Center. Прощання з Х'юстон відбудеться в баптистській церкві "Нова надія", де вона ще дитиною співала в хорі.

Вітні Х'юстон померла в номері готелю Beverly Hilton у Беверлі-Хіллз, смерть констатували прибулі за викликом лікарі швидкої допомоги. Співачці було 48 років.

У свідоцтві про смерть, оформленому в середу, відсутня інформація про те, яким чином і від чого саме померла Х'юстон. У документі навпроти графи "тип смерті" значиться "розслідування не завершено", навпроти графи "безпосередня причина смерті" - "встановлення триває".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон передчувала свою смерть - ЗМІ

Х'юстон потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як артистка, яка володіє найбільшою кількістю нагород. За час своєї творчої діяльності, яка почалася у віці 11 років в молодшому госпел-хорі баптистської церкви New Hope в Ньюарку, Х'юстон отримала шість нагород "Греммі", 15 нагород Billboard Music Awards, 21 нагороду American Music Awards, дві нагороди Emmy і безліч інших премій і нагород музичної індустрії.

Зараз ви читаєте новину «На похорон Вітні Х'юстон запросили Кевіна Костнера та Опру Вінфрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути