середа, 15 грудня 2010 17:08

На Кіркорова таки завели кримінальну справу

На Кіркорова таки завели кримінальну справу

На співака Філіпа Кіркорова, котрий побив режисера "Першого каналу" Марину Яблокову, заведена кримінальна справа. 16 грудня він викликаний до суду, де призначені перші слухання, в якості обвинуваченого.

"Мировий суд 417 дільниці прийняв заяву Яблокової з вимогою притягати до кримінальної відповідальності в порядку приватного звинувачення, згідно з яким Яблокова визнана приватним обвинувачем, а Кіркоров - підсудним", - цитує слова керівника прес-служби Мосміськсуду Ганни Усачової РИА Новости.

Яблокова звернулася до суду із заявою про порушення щодо Кіркорова кримінальної справи за нанесення легкої шкоди здоров'ю і образу. Витівка відомого співака, котра послужила причиною для позову, трапилась на репетиції "Золотого грамофона" в Кремлі 4 грудня. Філіп Кіркоров обурився, що йому світло падає просто в очі, в результаті у нього сталась словесна перепалка з режисером Мариною Яблоковою, яка закінчилася рукоприкладством. Щоправда, подробиці бійки досі так встановити і не вдалося, оскільки у сторін різні версії події.

Незабаром після інциденту співак приніс публічні вибачення дівчині. Трохи пізніше його адвокат Олександр Добровінський повідомив, що незабаром між його клієнтом і Яблоковою буде підписано миову угоду. Проте дівчина в останню мить відмовилася від такого вирішення конфлікту.

"Пропонуючи Марині завершення справи миром, Кіркоров приносив їй вибачення, визнавав свою провину, запевняв, що готовий до якоїсь компенсації (від якої Марина відмовилася). Під впливом цих змін, а також під серйозним впливом тих, хто підтримує Кіркорова, Марина виявила своє бажання обговорювати питання мирової угоди, - розповів адвокат Яблокової "Комсомольській правді". - Але в тому комюніке, яке прислав мені пан Добровінський, йдеться про те, що провини Кіркорова ні в чому немає. Якщо Кіркоров говорить, що він не винен, то ми це доводитимемо через суд. Ми сподівалися, що Філіп поведеться порядно, не заперечуватиме свою провину. На щастя, у нас є пропозиція, написана його власною рукою. Найближчим часом ми її оприлюднимо. У ній Кіркоров жалкує про те, що сталось".

Зараз ви читаєте новину «На Кіркорова таки завели кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути