Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2012 02:43

Музика Джастіна Бібера допомагає дідусю боротися з раком простати

71-річного американця Пітера Джонгріна частенько називають "Сеньйор Бібс". Він, найімовірніше, найстаріший фанат Джастіна Бібера в світі. Зараз чоловік намагається побороти свою хворобу - рак простати. За його словами, в цьому йому допомагає Джастін Бібер.

Автор: Фото з сайту apelzin.ru
 

Пітер познайомився з творчому свого кумира на сайті "YouTube" під час реабілітації після хіміотерапії в 2009 році. Саме з тих пір для 71-річного фаната музика канадського співака стала свого роду саундтреком надії на одужання.

"Джастін сповнений енергії життя, яка якимось чином оберігає мене від загибелі. Коли я лише на волоску від смерті, з'являється він і нагадує - наскільки наше життя чудесне і неймовірне", - коментує пан Джонгрін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстаріша мама Америки ходить по магазинах та слухає Джастіна Бібера

Дочка дідуся, якій зараз 44 роки, жартує: "Іноді, я думаю: о ні, тато знову починає базікати про Джастіна Бібера. Але він дійсно позитивно впливає на стан мого батька. Він ніби заряджає мого тата".

Пітер Джонгрін має у своїй колекції всі студійні альбоми Джастіна Бібера, журнали про нього, документальний фільм "Ніколи не говори ніколи", концертну атрибутику, яку він купив разом зі своєю дружиною на одному з шоу співака, автобіографію і цілу купу вирізок з журналів. 71-річний дідусь навіть завів "Твіттер", щоб стежити за оновленнями свого кумира.

Зараз ви читаєте новину «Музика Джастіна Бібера допомагає дідусю боротися з раком простати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути