пʼятниця, 26 серпня 2011 14:26

Найстаріша мама Америки ходить по магазинах та слухає Джастіна Бібера

Найстаріша 78-річна мама Америки "бігає" по торгових центрах і підспівує під музику Джастіна Бібера.

7 листопада 1996 року 63-річна Арселі Ке (США) народила дочку Синтію після лікування від безпліддя. Зараз дівчинці 14 років. Її мати розповідає, що дочка дала для неї нове життя.

"Я більш енергійна, ніж більшість жінок мого віку, тому що, в першу чергу, я повинна бути мамою. Я знаю, що мій обов'язок зробити все від мене залежне, щоб у моєї дитини було повноцінне і найкраще життя", - ділиться враженнями Арсель.

"Я молилась щодня за Синтію і тепер я найщасливіша в усьому світі. Ми намагаємось проводити з нею якомога більше часу, - коментує 78-річна мама. - Наприклад, я з нею йду до магазину, а мій чоловік ходить разом з нею в кіно ".

Арсель та її 75-річний чоловік Ісагані живуть на свою пенсію і намагаються дуже дбайливо її витрачати. Мати Синтії також зазначила, що дівчинка хоче знайти роботу на неповний робочий день, щоб мати власні гроші.

Дівчинка ж каже, що навіть не помічає віку своїх батьків: "Є речі, яких вони не можуть робити, наприклад, піти прогулятись парком, бо там потрібно багато ходити. Але тоді я виходжу на прогулянку з друзями своїх батьків, тому я не шкодую ні про що".

Арсель та Ісагані з приводу свого рішення мати пізню дитину кажуть, що лише бояться пропустити важливі віхи в житті їхньої дочки й можуть не дожити до онуків, але ні в якому разі не шкодують про своє рішення.

Зараз ви читаєте новину «Найстаріша мама Америки ходить по магазинах та слухає Джастіна Бібера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути