Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2012 09:37

Джастін Бібер побив папараці

Джастін Бібер побив папараці
Фотограф потрапив до лікарні Фото: newsukraine.com.ua

Популярний 18-річний виконавець Джастін Бібер побив папараці, який вирішив сфотографувати кумира мільйонів дівчаток-підлітків під час побачення з його подружкою Селеною Гомес. В результаті, постраждалого журналіста відправили до лікарні з травмами.

Мало хто б міг подумати, що 18-річний співак Джастін Бібер зі своєю ангельською зовнішністю може когось образити. Однак, як з'ясувалося, може, і ще як, особливо, якщо мова йде про його особисте життя. Хлопець зустрічається зі своєю колегою по цеху, 19-річною жагучою брюнеткою Селеною Гомес. Злі язики стверджують, що ці стосунки не більше ніж піар. Самі закохані ніяк не коментують ці чутки, а в пресу іноді просочуються фотографії папараці, на яких парочка солодко цілується, обнімається або просто няньчиться з племінником Бібера.

Однак ідилічним знімкам прийшов кінець. Один з фотографів, який, мабуть, підібрався дуже близько до Бібера і Гомес, отримав несподівану відсіч від молодого виконавця. Джастін і Селена виходили з кінотеатру в Лос-Анджелесі, як до них на всіх парах підлетів папараці і почав безсоромно фотографувати.

Тут-то Бібер не стримався і накинувся на журналіста з кулаками. Дійшло до того, що була викликана поліція, проте до приїзду правоохоронних органів Джастін з подружкою залишили місце події. А бідному папараці так дісталося, що йому була надана медична допомога. Потім же фотографа відправили в лікарню для медобстеження.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джастін Бібер купив свій перший будинок за $6,5 млн

Потерпілий папараці написав заяву на співака. Зараз представники правопорядку розшукують для бесіди безпосередніх свідків інциденту. А самому Джастіну Біберу загрожує зустріч в суді з побитим ним папараці.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер побив папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути