четвер, 29 березня 2012 09:38

Пенсіонери подали в суд на Джастіна Бібера

Пенсіонери подали в суд на Джастіна Бібера
Любителю розіграшів Біберу не пощастило Фото: from-news.ru

Відомий молодий виконавець Джастін Бібер невдало пожартував, вивісивши в своєму мікроблозі випадковий порядок цифр, який насправді виявився телефоном техаських пенсіонерів. У результаті старики вирішили подати до суду на співака.

Здається, любителю розіграшів Джастіну Біберу, який в черговий раз відзначився жартом, не пощастило. Хлопець може піти під суд через те, що напустив своїх численних шанувальників на бідну літню пару з Техасу. Як з'ясувалося, 18-річна зірка, який неодноразово визнавався "найвпливовішою знаменитістю Twitter", залишив своїм фанатам грайливий заклик "подзвонити йому" з номером, в якому не вистачало останньої цифри.

Однак, як визнав згодом сам Джастін Бібер, весь номер був набором випадкових чисел. Ця обставина не зупинила фанатів співака - розпалені шанувальники юного виконавця багаторазово перепробували всі десять можливих варіантів додзвону, в зв'язку з чим немало потривожили літне техаське подружжя, чий домашній телефон випадково був ідентичний з однією з тих самих комбінацій.

За словами нещасного подружжя, за день вони отримали понад 1000 телефонних дзвінків. Однак, коли правнуки розповіли пенсіонерам, хто такий Джастін Бібер, з'ясувалося, що стара пара дуже заповзятлива. Тепер жертви жарту планують отримати з молодого виконавця компенсацію за завдану "моральну шкоду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастін Бібер переплутав дітей Бекхема і Пітта

Пенсіонери вже найняли адвоката. Той, у свою чергу, передав знаменитості вимоги пенсіонерів: вибачення, квитки на концерт і підтримку нового інтернет-проекту глави сімейства. Поки невідомо, як відреагував сам Джастін Бібер на ситуацію, що склалася. Однак зараз в мікроблозі артиста жарту вже немає.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери подали в суд на Джастіна Бібера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути