вівторок, 29 листопада 2011 15:45

Користувачі інтернету цікавляться Джастіном Бібером більше, ніж Кім Кардаш'ян

Користувачі інтернету цікавляться Джастіном Бібером більше, ніж Кім Кардаш'ян

Представники пошукового сервісу Bing, що належить Microsoft, опублікували список найбільш популярних пошукових запитів 2011 року.

Частіше за інших людей користувачі шукали в Bing 17-річного канадського співака Джастіна Бібера, в 2010 році займав шосту сходинку цього рейтингу. Решта дев'ять позицій у топ-10 цього року займають дівчата.

На другому місці знаходиться актриса Кім Кардаш'ян, яка торік очолювала список. Крім неї, користувачі цікавилися Дженніфер Еністон (піднялася з 9 на 3 сходинку), Ліндсей Лохан, Дженніфер Лопес та іншими зірками. З рейтингу вибули, приміром, Барак Обама, Майкл Джексон і Сандра Баллок.

Список популярних спортсменів очолила тенісистка Марія Шарапова, яка у вересні стала другою ракеткою світу в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA). Шарапова випередила одного із найбільш іменитих гравців в гольф Тайгера Вудса, а також першу ракетку світу Каролін Возняцкі, яка зайняла п'яте місце.

Пошуковик Bing був представлений в травні 2009 року. За версією ресурсу Netmarketshare, станом на жовтень 2011 Bing посідав третє місце за популярністю серед пошукових сервісів, поступаючись Google і Yahoo!. Останній також працює на пошуковому механізмі Bing.

Зараз ви читаєте новину «Користувачі інтернету цікавляться Джастіном Бібером більше, ніж Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути