вівторок, 10 січня 2012 16:08

Джастін Бібер для фотосесії вдягнув вінець на голову

Молодий співак Джастін Бібер знявся для обкладинки нового номера V Magazine. Чорно-біле фото Бібера в сітчастому светрі в стилі Дерека Зуландера перетинає напис: "Крон-принцу поп-музики виповнюється 18!".

На сторінках журналу співак з'являється в самих різних "прикидах" - від золотого вінця до футболки капітана Іо.

В інтерв'ю журналу Джастін, який відсвяткує день народження 1 березня, міркує про питання релігії. Незважаючи на те, що юнак недавно зробив татуювання Ісуса Христа на нозі, він, як виявилося, не надто шанує релігійних християн - точніше, тих, хто занадто прихильний церкві.

"Мені здається, багато хто з релігійних людей помиляються, - зізнався він. - Вони ходять до церкви просто щоб ходити до церкви. Не хочу, щоб це виглядало як неповага, але ... я намагаюся надавати більше значення молитвам і розмовам з Ним. Мені не потрібно ходити до церкви".

У цьому ж інтерв'ю Джастін дав гідну відповідь усім заздрісникам і злостивцям.

"Зараз я на вершині, і багатьом хочеться мене зіштовхнути, - говорить він. - Усі намагаються стягнути мене вниз і зайняти моє місце. Ось, наприклад, Флойд Мейвезер - кращий боксер в світі, чемпіон. І кожен раз, коли він виходить на ринг, люди кажуть: "Ну, цього разу він точно програє!".

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер для фотосесії вдягнув вінець на голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути