вівторок, 12 червня 2012 10:06

Джастін Бібер зумів зібрати на свій концерт більше людей, ніж Пол Маккартні

Джастін Бібер зумів зібрати на свій концерт більше людей, ніж Пол Маккартні
Молодий співак просуває свій новий альбом Фото: peopleschoice.ru

Безкоштовний концерт молодого канадського співака Джастіна Бібера відвідали в минулий понеділок на центральній площі Мехіко близько 210 тисяч людей, йдеться в повідомленні уряду міста.

Бібер, який здійснює тур для просування свого нового альбому Believe, зібрав глядачів різного віку, які танцювали і підспівували своєму кумиру. Площа почала заповнюватися людьми з раннього ранку, і до початку концерту на ній не залишилося жодного вільного місця. Були заповнені і прилеглі вулиці в центрі міста, що викликало труднощі з рухом в цій частині Мехіко. Влада встановила кілька величезних екранів, щоб всі, хто знаходився в районі площі Сокало, могли побачити співака і його виступ.

Примітно, що місяць тому на цій же площі дав безкоштовний концерт сер Пол Маккартні. Знаменитий учасник Beatles зміг зібрати близько 200 тисяч шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастін Бібер побив папараці

Джастін Бібер почав свій шлях до світової слави з роликів на YouTube, в яких він виконував пісні власного творіння в стилі RnB. До теперішнього часу 18-річний артист записав три альбоми, які розійшлися загальним тиражем в 15 мільйонів копій.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер зумів зібрати на свій концерт більше людей, ніж Пол Маккартні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути