вівторок, 05 червня 2012 10:25

Бар Рафаелі скромно відсвяткувала день народження

4 червня ізраїльська супермодель Бар Рафаелі відсвяткувала свій 27-й день народження. Судячи з її блогу, свято було домашнім, з традиційним тортом і без великої кількості гостей.

Рафаелі через інтернет подякувала всім своїм шанувальникам за привітання (в тому числі, передчасні).

У свій день народження Бар не переставала стежити за публікаціями в блозі. Один з її друзів прислав їй знімок з весілля, на якому були зображені два ящики для збору грошей "з боку нареченого" і "з боку нареченої". "На нашому весіллі такого не буде", - запевнила Рафаелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бар Рафаелі захопилася колишнім коханцем Шакіри - ЗМІ

Останнім часом Бар Рафаелі, яка нещодавно названа журналом Maxim "найгарячішою жінкою" планети, все частіше заговорює про весілля. Після розриву з Леонардо ДіКапріо у неї було кілька романів. Деякі з них, з ізраїльським мільярдером Давідом Фішером і італійцем Джованні Трончетті Провера, вона не приховувала. При цьому в пресі час від часу з'являлися чутки про нові захоплення ізраїльської красуні і називалися найнесподіваніші претенденти на її руку і серце, в тому числі принц Гаррі і П'єр Саркозі (син екс-президента Франції).

Останніми в низці претендентів на руку і серце Бар ЗМІ називали захисника "Барселони" Жерара Піке і олімпійського чемпіона зі скейтбордингу Шона Вайта. Судячи з усього, Рафаелі так втомилася від чуток, що нещодавно в інтерв'ю US Weekly пожартувала, що незабаром виходить заміж за юного співака Джастіна Бібера.

Зараз ви читаєте новину «Бар Рафаелі скромно відсвяткувала день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути