середа, 14 березня 2012 09:54

Бар Рафаелі у спідній білизні сіла на велосипед
11

Фото: Фото: Passionata

Популярна ізраїльська топ-модель Бар Рафаелі стала обличчям нової весняно-літньої колекції білизни Passionata. Фотосесія для календаря виконана в стилі "пін-ап".

Треба сказати, що Бар, яка має бездоганну шкіру і струнке, але не занадто худе тіло, отримує безліч пропозицій від білизняних брендів. Більш того, красуня-блондинка вирішила запустити власну лінію спідньої білизни, що отримала назву under.me.

"Моя філософія полягає в тому, що білизна не повинна привертати до себе занадто багато уваги, - пояснює колишня подруга актора Леонардо ДіКапріо. - Вона створена, щоб доповнювати тіло. Мені було цікаво створити лінію білизни з тих матеріалів, які мені подобаються, з простим, комфортним дизайном, якому віддаю перевагу я сама".

Модель і бізнес-леді розробила для under.me досить оригінальну рекламну кампанію. Щоб продемонструвати, наскільки комфортні і зручні створені нею комплекти, вона вирішила ... вийти в них на тенісний корт.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Надаль приголубив напівголу модель Бар Рафаелі

За прогнозами експертів, новий проект Бар Рафаелі матиме величезний успіх. Дехто вважає, що недалекий той день, коли її заробітки зрівняються з доходами Жизель Бюндхен - однієї з найуспішніших моделей світу і ще однієї "колишньої" ДіКапріо.

На відміну від більшості зірок, Бар не соромиться зізнаватися в тому, що більше любить дешеву, але зручну білизну, аніж пафосну й дорогу.

"Я ніколи не купую дорогі комплекти, не бачу в цьому необхідності", - говорить вона.

Зараз ви читаєте новину «Бар Рафаелі у спідній білизні сіла на велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути