вівторок, 15 травня 2012 10:32

Бар Рафаелі захопилася колишнім коханцем Шакіри - ЗМІ

Бар Рафаелі захопилася колишнім коханцем Шакіри - ЗМІ
Реальних свідоцтв любовних стосунків немає Фото: fashiony.ru

Іспанські й ізраїльські ЗМІ пишуть про нове захоплення супермоделі Бар Рафаелі, у якої нібито зав'язалися романтичні стосунки із захисником "Барселони" Жераром Піке. Раніше у Піке був роман з колумбійською співачкою Шакірою.

Першоджерелом слуху про роман Піке і Рафаелі є видання La Raz?n. У публікації журналіста Жезуса Марінаса передбачається, що знайомство Рафаелі з відомим іспанським футболістом відбулося в готелі Mandar?n, в Барселоні. У публікації немає жодних подробиць або фотографій Бар разом з Жераром, зате докладно розказано про урочисту вечерю за участю різних знаменитостей.

Чутку підхопили десятки інших видань, в публікаціях яких завбачливо використовуються питальні знаки. Реальних свідоцтв любовних стосунків між ізраїльською супермоделлю і іспанським футболістом немає.

Бар Рафаелі дійсно нещодавно побувала в Барселоні, де була присутня на показі мод Pronovias. Піке, крім футбольних заходів, "світився" на Гран-прі Іспанія "Формули 1" (відзначимо, що і Рафаелі не байдужа до "Формули").

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шакіра "пасла задніх" на фоні латиноамериканських красунь

В особистому блозі Рафаелі на Twitter є ілюстровані згадки про нещодавнє спілкуванні в Барселоні з чеською супермоделлю Кароліною Курковою і американським дизайнером Кевіном Адамсом. Але немає ні слова про знайомство з Жераром Піке.

Втім, і з приводу минулих своїх захоплень Бар не особливо поширювалася в особистому блозі, вважаючи за краще розповідати в ньому про свою роботу і своїх друзів.

Відзначимо, що в Барселону Рафаелі відправилася після участі в зйомках фільму "Кідон" ("Спис"), в основі сценарію якого реальні і вигадані факти, пов'язані з історією про ліквідацію в Дубаї одного з лідерів терористичної організації ХАМАС Махмуда аль-Мабхуха.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бар Рафаелі роздяглася у рекламі своєї білизни

Після розриву з Леонардо ДіКапріо у Бар Рафаелі було кілька романів. Деякі з них, з мільярдером Давідом Фішером і Джованні Трончетті Провера, вона не приховувала. При цьому в пресі час від часу з'являлися чутки про нові захоплення ізраїльської красуні і називалися найнесподіваніші претенденти на її руку і серце, в тому числі принц Гаррі і П'єр Саркозі (син екс-президента Франції).

Зараз ви читаєте новину «Бар Рафаелі захопилася колишнім коханцем Шакіри - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути