четвер, 30 листопада 2017 13:47

MONATIK розповів про свої новорічні страхи
5

31 грудня співаки країни та актори студії "Квартал 95" виступлять з яскравими жартівливими номерами у новорічному випуску проекту "Вечірній Квартал".

В рамках промо-кампанії новорічного випуску на "1+1" вийшла серія гумористичних відео, в яких Володимир Зеленський перетворився на психолога для зірок. На прийом до відомого гумориста потрапили тренер "Голосу.Діти" MONATIK, секс-символ української естради Олег Вінник, один з найвеселіших співаків DZIDZIO та чарівна Настя Каменських (NK).

MONATIK зізнався лікарю Зеленському у своїх потаємних страхах:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова шокувала поцілунком з Катериною Кухар: найяскравіші моменти третього ефіру "Танців з зірками"

"Лікарю, я дуже боюсь, що в новорічну ніч не побачу свого виступу у "Вечірньому Кварталі". – розповів співак і отримав цінну пораду: - Дмитре, якщо Ви будете сидіти спиною до телевізора, як у проекті "Голос. Діти", то ви нічого і не побачите. По-перше, розверніться до нього обличчям, а по-друге, увімкніть "1+1".

Улюбленець жінок Олег Вінник звернувся до психолога, щоб вирішити складну дилему:

"Лікарю, цієї новорічної ночі на всіх каналах будуть показувати Олега Вінника. Де мені найліпше подивитись себе?", - запитав Олег, а Володимир Зеленський впевнено відповів: "Ви будете просто неперевершені у новорічному "Вечірньому Кварталі"!".

Співак DZIDZIO на прийомі у лікаря зізнався у найпотаємнішому:

"Докторе, мені сниться один і той самий сон: що я засинаю в новорічну ніч і сплю з одним відкритим оком. Що зі мною?", - розповів співак і отримав відповідь Володимира Зеленського: "Я думаю, що Ви просто боїтеся пропустили Ваш виступ у новорічному "Вечірньому Кварталі" на "1+1".

На прийом до психолога потрапила також Настя Каменських (NK), яка відверто поділилась своїми проблемами:

"Докторе, у мене проблема. Я зовсім не знаю, що дивитися в новорічну ніч. Хотілося б чогось чарівного та прекрасного. – Подивіться у дзеркало", - відповів Володимир Зеленський. – "А якщо по телевізору?" – "Тоді дивіться новорічний "Вечірній Квартал" на "1+1". Там Вас, до речі, теж покажуть".

Новорічний випуск "Вечірнього Кварталу" дивіться 31 грудня на "1+1". Крім того, у новорічні свята на телеканалі відбудеться прем'єра комедії "DZIDZIO Контрабас", головні ролі в якому виконали Олена Лавренюк та музиканти групи DZIDZIO Михайло Хома, Назарій Гук та Орест Галицький. Також на "1+1" телеглядачі побачать концерт тренера "Голосу.Діти-4" MONATIK "Vitamin D", який відбувся 20 жовтня в столичному Палаці спорту.

Зараз ви читаєте новину «MONATIK розповів про свої новорічні страхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути