субота, 29 грудня 2012 03:17

Могилевська розповіла, що на Новий рік загадає собі карапуза

Могилевська розповіла, що на Новий рік загадає собі карапуза
Могилевська ФОТО: chitay.net

2012 рік був для відомої української співачки Наталії Могилевської дуже драматичним. Вона всіляко намагалася досягти нових вершин в кар'єрі, але абсолютно запустила особисте життя, пише Голос.uа

Зірка зізнається, що саме робота стала між нею та її коханою людиною. Наташа працювала на знос, приходила додому не раніше 11 вечора, а рано вранці вже бігла на зйомки якогось чергового проекту. У результаті її цивільний чоловік, бізнесмен Єгор Долинін, одного разу просто поставив крапку в цих відносинах. Мабуть, чоловікові набридло постійно займати другорядну роль у житті своєї коханої. Хоча після розставання, Наташа розповідала пресі, що дуже старалася приділяти йому багато уваги, дарувати тепло і турботу. Та і любила вона його анітрохи не менше, ніж творчість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Могилевської чекає від доньки онуків

Для співачки розставання стало справжньою трагедією, а Долинін вже через кілька місяців повів під вінець іншу жінку. Для Наталії це стало сильним ударом.

Тепер Могилевська знову складає сумні пісні і зізнається, що поки не готова будувати нові відносини. Зате в неї є заповітна мрія Наталія дуже хоче стати мамою. Ось тільки чоловіка, який міг би стати батьком її майбутнього малюка, вона ще не зустріла.

У ніч на Новий рік зірка загадає тільки одне бажання - вона хоче, що в її житті з`явився карапуз, якому можна буде подарувати все своє тепло і ніжність.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська розповіла, що на Новий рік загадає собі карапуза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути