вівторок, 18 грудня 2012 19:54

Наталка Могилевська кинула палити

Наталка Могилевська кинула палити
Наталя Могилевська Фото: lady.tsn.ua

Співачка Наталя Могилевська кинула палити та завела собі собаку. Про це Gazeta.ua розповіла подружка співачки письменниця Лада Лузіна.

"Наталя купила собі собаку - чорного лабрадора, якого назвала Ая. Вона давно хотіла це зробити, але її зупиняло те, що не буде кому доглядати за ним, коли вона їздитиме на гастролі. А оце місяць тому зважилася", - зауважила письменниця.

Крім того, Могилевська кинула палити та почала вести здоровий спосіб життя.

"Наталя почала більше займатися йогою і стала менше їсти м'яса. На останню тему я з нею постійно сперечаюся. Кажу, що м'ясо треба їсти, а Наталя переконана, що від м'яса люди стають агресивними. А куди ж без агресивності в шоу-бізнесі? Інакше не виживеш. Але найбільше я радію, що вона нарешті кинула курити. В цьому є навіть моя заслуга. Я три роки їй говорила, що треба, треба. А потім примусила прочитати книжку Алена Карра "Легкий спосіб кинути палити". Я не знаю, що саме з книжки на неї так подіяло, але вже більш як три місяці вона не бере цигарок. Найважчий період минув. Тепер треба почекати ще півроку, бо це другий небезпечний період, коли можна зірватися. Але якщо не палиш три роки — можна сміливо сказати: "Я не курець", - підкреслила Лузіна.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Могилевська кинула палити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути