пʼятниця, 07 грудня 2012 13:18

Наталка Могилевська готова продати свою концертну сукню за 13 грн

Наталка Могилевська виставила на аукціон свою сукню. І здивувала організаторів стартовою ціною. Ця сукня для співачки особлива — у ній вона співала свої найкращі хіти і красувалася на тусовках з найкращими друзями. І от тепер вирішила розлучитися з улюбленим вбранням. Співачка готова віддати сукню навіть за 13 грн. Хоча організатори аукціону втішають, що у Могилевської є шанс вторгувати більше, повідомляє ТСН.

"У нас всі лоти починаються з 13 гривень. Це для мене щасливе число, тому я наполягла на ньому. І навіть Наталчина сукня, яка, я думаю, піде набагато дорожче", - розповіла одна з організаторів аукціону Лада Лузіна в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Торги влаштували заради благочинності. За вторговані кошти Лузіна, Могилевська та інші зірки хочуть врятувати меблі, що колись стояли у мавританській залі Національного музею російського мистецтва, відомому більше як Шоколадний будиночок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене немає дитини через "Помаранчеву революцію" - Наталя Могилевська

"Ми хочемо повернути меблі в Шоколадний будиночок знаменитий. Вона є частиною інтер'єру. Стіни повторюють той же малюнок, що і на меблях. Я зі свого боку готова виставити зелену сукню", - розповіла Могилевська.

Після революції меблі зникли. А зовсім недавно Лузіній вдалося їх відшукати.

"Ми принаймні зараз знаємо точно, що люди готові повернути ці меблі за певну суму. І тоді виникла у мене і в Наталії Могилевської ідея викупити їх і повернути Шоколадному будиночку", - зізналась письменниця.

Лузіна зізналась, що зробити Могилевській пропозицію було нелегко.

"Я знаю про Наташу, що вона дуже важко розстається зі своїми концертними сукням. І коли виникла ідея, щоб вона виставила на благодійний аукціон, вона дуже довго готувалася до цього", - підкреслила Лузіна.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На Могилевській загорілась сукня під час виступу

До благодійної акції вже долучилися інші зірки українського шоу-бізнесу та меценати. А директор музею виставив на аукціон свою картину.

"Там вже є і моя книжка, і INDI бубон, і REAL О рука, і Ольга Сумська надала нам лот. Обіцяв надати Пінчук золоту монету колекційну, Маша Єфросиніна, Віталій Козловський", - зазначила вона.

Інтернет-аукціон стартував сьогодні. Скільки править за меблі з Шоколадного будиночку їхній нинішній власник, організатори не зізнаються. Але певні, що потрібну суму зберуть.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Могилевська готова продати свою концертну сукню за 13 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути