вівторок, 25 вересня 2012 16:03

Наталя Могилевська готова народити трьох дітей

Наталя Могилевська готова народити трьох дітей
Співачка не хоче бути худою дівчиною, вона хоче бути здоровою Фото: segodnya.ua

Цього літа Наталія Могилевська відпочивала в Іспанії. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Дуже спокійне, тихе абсолютно місце. Я була в раю, на краю землі. І кухар, один з кращих в світі, вчив мене готувати здорове харчування. Я готую гаспаччо томатний без томатів, тому що томат - не такий корисний овоч насправді. Особливо взимку", - зазначила Могилевська.

Співачка між тим пояснила, чому вона стала харчуватися правильно.

"Спочатку була йога, я вирівняла хребет. Навіть танці з Ямою не дали мені відчуття правильного тіла, яке мені дала йога. Наступний етап - правильний йог повинен правильно харчуватися. І я почала вивчати трошки аюрведу, трошки макробіотику, що таке роздільне харчування, жири, білки, вуглеводи і всяка така фігня. Тобто це ціла алхімія", - підкреслила співачка.

За словами Могилевської, вона ніколи не була особливо худою дівчиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене немає дитини через "Помаранчеву революцію" - Наталя Могилевська

"Я природно не є дуже худою дівчиною. І не хочу. Я хочу бути здоровою дівчинкою. Я хочу ще народити одного, двох, може трьох дітей. Від того, що я народилася в кінці ХХ століття і змушена підкорятися сьогоднішній моді... Та Господи, народилася б я 50 років тому, я б була оселедець, мені б сказали: "А де ваші боки? Де ваші ручки? Де ваше усе?", - зазначила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська готова народити трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути