пʼятниця, 31 серпня 2012 18:18

Наталія Могилевська займається йогою і медитує

Наталія Могилевська займається йогою і медитує
Співачка має як мінімум одне тренування на день Фото: novaya.com.ua

Наталя Могилевська розповіла, як вона підтримує себе в хорошій формі. Співачка 3,5 роки серйозно займається йогою і медитує, повідомляє ТСН.

"Але йога нічого не дає для схуднення, якщо говорити про це. Йога - це філософія. Я потихеньку почала впроваджувати інші речі: сон, режим, я намагаюся раніше лягати, раніше вставати. Я вивчила, що таке аюрведа, наскільки це можливо, основи традиційної китайської медицини, основи макробіотики, то, чим захоплені Мадонна і Стінг, це здорове харчування. І ось все це разом потихеньку починає давати свої результати", - розповіла Могилевська в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Артистка поділилася, що має як мінімум одне тренування на день.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наталка Могилевська винаймає реактивний літак, аби встигати всюди

"Це годину я бігаю, потім годину я займаюся йогою. Увечері у мене є тиха година, щось на зразок молитви, читання якихось прекрасних книг, фільмів або медитації. Щось подібне до духовного тренування, давайте так це назвемо, або година, коли я релаксую, заспокоююся. Це дуже важливо. Бо люди, які намагаються з графіка столичного життя увірватися відразу в сон, погано сплять, та й не відпочивають нормально. Тобто потрібно вміти зупиниться", - підкреслила Наталія.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Могилевська займається йогою і медитує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути