середа, 26 вересня 2012 16:37

"Вся країна говорить, що у мене роман із Ямою, а у мене сім'я з Єгором" - Могилевська

"Вся країна говорить, що у мене роман із Ямою, а у мене сім'я з Єгором" - Могилевська
Співачка почала замислюватися, що вона не створена для сім'ї Фото: u-news.org.ua

Наталія Могилевська під час цивільного шлюбу з бізнесменом Єгором Долініним замислювалася про дітей. Однак все перекреслила аварія, в яку потрапила співачка в 2007 році. Про це вона розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Єгор був проти, щоб я йшла після цього з хворою рукою танцювати (співачка взяла участь в шоу "Танці з зірками", - ред.)", - зазначила Могилевська.

"Вся країна говорить, що у мене роман з Ямою (Владом Ямою, партнером співачки по шоу, - ред.), а у мене сім'я з Єгором", - розповіла вона, зазначивши, що Єгор через це дуже переживав.

"Він почав танцювати. Він узяв собі танцівницю. І в той час, коли я репетирувала з Ямою, він вечорами, може не кожен день - у нього бізнес, але він зустрічався й учився танцювати. Я між іншим страшно ревнувала. Звичайно ж він вибрав гарненьку", - поділилася Могилевська.

За словами співачки, коли закінчилися "Танці з зірками", вони з Долініним були кращою парою серед їхніх друзів, які танцювали на вечірках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська готова народити трьох дітей

"У мене є там якийсь день народження, по-моєму 2008 року, ми так танцювали, він такі підтримки витворяв, він досить міцний хлопець", - розповіла артистка.

"Якщо навіть з таким чоловіком у мене не вийшло, то десь напевно просто я починаю думати, що можливо я не створена для шлюбу або не зараз", - підкреслила Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «"Вся країна говорить, що у мене роман із Ямою, а у мене сім'я з Єгором" - Могилевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути