понеділок, 10 грудня 2012 12:46

"Єдиний чоловік, який до мене доторкається, - педагог з йоги" - Могилевська

"Єдиний чоловік, який до мене доторкається, - педагог з йоги" - Могилевська
Співачка позбулася шкідливих звичок Фото: story.com.ua

Наталка Могилевська готує напередодні Нового року нову програму "Відпустила кохання". Дату концерту зірка обрала теж не аби яку — 12.12.12. це остання магічна дата в цьому тисячолітті. Співачка каже, що розлучення з Єгором Долініним надихнуло її на нові пісні та нові проекти, повідомляє ТСН.

"Мені набридло бути в жалобі. Скільки жінка після розлучення повинні носити чорне?" - зазначила співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

За півроку після розлучення з Єгором Долініним Наталка Могилевська нарешті почувається вільною та щасливо. Із харківським бізнесменом співачка жила у цивільному шлюбі п'ять років та виховувала трьох його дітей. У червні пара розлучилася. Могилевська занурилась у роботу, а Долінін поспішно одружився. Зірка пережила це дуже болісно.

"Все таки п'ять років стосунків сімейних дають багато радості, щастя і тепла. Але вони також дають відчуття якогось... Я зараз по-іншому дихаю, у мене серце не спокійно, воно тривожне, мені хочеться жити, мені хочеться співати. Я записую альбом з 12 треків, на які завжди не було часу, не було сил. Альбом для закоханих", - підкреслила співачка.

Перший та єдиний ліричний концерт "Відпустила кохання" Наталка презентує вже 12 грудня. Співачка готує нові пісні, більшість з яких автобіографічні. Проте, запевняє Могилевська, універсальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вся країна говорить, що у мене роман із Ямою, а у мене сім'я з Єгором" - Могилевська

"Коли вечеря при свічках, фоном звучить ця музика, і все прекрасно, тобі це подобається. Якщо у тебе продовжується вечір, то ця музика теж підходить для продовження і поцілунків", - зазначила вона.

Між тим до нових романтичних стосунків Могилевська поки що не готова. Зірка каже, що нині закохана тільки в себе. Наталка ретельно дбає про здоров'я та зовнішній вигляд. Навіть позбулася шкідливих звичок.

"Я не думаю, що скоро буду готова до нових стосунків. Навряд чи я сьогоднішній вечір закінчу з чоловіком. Взагалі єдиний чоловік, який до мене доторкається, - це педагог з йоги. Я не палю, не п'ю. У мене цей рік взагалі особливий", - зізналася співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний чоловік, який до мене доторкається, - педагог з йоги" - Могилевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути