середа, 09 грудня 2009 13:44

Міккі Рурк одружиться з нареченою Діми Білана за російськими традиціями

  Актор має слабкість до російських красунь
Актор має слабкість до російських красунь

Голлівудський актор Міккі Рурк відомий своєю слабкістю до російських красунь. За рік зірку не раз бачили в компанії то моделі Євгенії Володіної, то співачки Ірсен Кудікової, а в останні місяці таблоїди з цікавістю обговорюють роман актора з нареченою Діми Білана Оленою Кулецькою. Напередодні видання NY Post навіть повідомило, що Рурк планує одружитися на Олені. Втім, поки далі за домисли і плітки справа не рухається.

За інформацією американського таблоїду, Рурк і Кулецька познайомилися під час підготовки до зйомок кінокоміксу Джона Фавро "Залізна людина - 2" - дівчина навчала актора російській мові для ролі лиходія Івана "Плеть".

Після цього Рурк і Кулецька зустрічалися декілька місяців, час від часу з"являючись разом на світських заходах, зокрема у вересні на врученні премії "Людина року" від GQ в Лондоні. При цьому на розпитування журналістів обидва відповідали, що їх зв"язують виключно дружні стосунки.

Нарешті минулого тижня за вечерею 57-річний актор зробив дівчині пропозицію. Видання наводить уривок з бесіди з одним з друзів Рурка, де співбесідник журналіста уточнює, що актор і 24-річна модель "ще не вирішили, як і де відбудеться їхнє весілля", але, швидше за все, це відбудеться в квітні. Міккі Рурк хотів би, щоб церемонія одруження відбулася згідно з російськими весільними традиціями.

Як відомо, Міккі Рурк був одружений двічі. Першою його дружиною була Дебора Фоєр, а другою - Кері Отіс, з якою він грав головні ролі в еротичній мелодрамі Залмана Кінга "Дика орхідея" і розлучився в 1998 році, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Міккі Рурк одружиться з нареченою Діми Білана за російськими традиціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути