Ексклюзиви
пʼятниця, 11 вересня 2009 10:34

Діму Білана не турбує зрада нареченої

Діму Білана не турбує зрада нареченої

Що заважає справжньому чоловікові зіграти весілля зі своєю коханою? Здавалося б, для справді закоханого немає ніяких перешкод. Але чому ж поп-зірка Діма Білан все зволікає з весіллям? І чи буде взагалі одруження? На жаль, схоже, співак ще сам до ладу не розібрався у своїх стосунках.

Епопея з планованим весіллям Діми Білана і моделі Олени Кулецької у результаті перетворилася на фарс. Ось вже другий рік співак все обіцяє одружитися, і здавалося, що у пари все пішло на лад. Принаймні зірка "Євробачення-2008" вже зробив офіційну пропозицію дівчині і, з чуток, подарував їй обручку вартістю близько 40 тисяч євро. Але врешті-решт Діма в черговий раз урочисту дату відклав.

А 9 вересня, в день, коли, з чуток, було призначено чергове весілля Білана, пролунав грім. У західній пресі з"явилися компрометуючі зйомки нареченої в товаристві іншого чоловіка. Але судячи з реакції Діми, його це не особливо турбує.

Нагадаємо, Кулецьку в обіймах 55-річного Рурка папараці застали в лондонському клубі Mahiki. Втім, дівчина наполягає, що вони просто друзі.

Будучи на презентації нової модної колекції Ренати Літвінової, співак дав деякі коментарі з приводу своїх стосунків. Як тільки Білан з"явився в шоу-румі, його відразу ж оточили журналісти. "А що там, до речі, з приводу весілля з Кулецькою?" - поцікавився продюсер Олексій Боков. "Ми вже спростовували цю інформацію. А взагалі Олену з Міккі Рурком бачили", - відповів Білан. "А ми про це вже написали", - відгукнулися журналісти.

Повисла пауза. Щоб хоч якось врятувати ситуацію, Білан вирішив поцілувати Надію Грановську, але та відхилилася. І зараз прихильникам Діми залишається тільки здогадуватися, коли ж буде весілля Діми і з ким, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Діму Білана не турбує зрада нареченої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути