Ексклюзиви
четвер, 17 вересня 2009 14:06

Наречена Діми Білана розповіла про свої обійми з Міккі Рурком

Наречена Діми Білана розповіла про свої обійми з Міккі Рурком

Ось вже другий тиждень в російській пресі обговорюється любовний трикутник Діма Білан - Олена Кулецька - Міккі Рурк. Чи дійсно у російської моделі роман з голлівудським актором? Як реагує на це переможець "Євробачення-2008"? Відбудеться врешті-решт весілля Діми і Олени або стосункам пари прийшов кінець? На ці цікаві питання навряд чи зможуть однозначно відповісти самі дійові особи скандальної історії. Але, схоже, в даній романтичній плутанині нарешті наступає хоч якась ясність.

За словами Олени, поява з Міккі на публічних заходах зовсім не говорить про їхній роман. "Справа в тому, що Міккі - сусід по моїй нью-йоркській квартирі, - розповіла Кулецька в інтерв"ю "Комсомольській правді". - Ми знайомі вже півроку. Зустрілися в одному з нью-йоркських клубів. Самі знаєте, репутація у Міккі зовсім не ангельська. Тому спочатку я до нього поставилась несерйозно. Особливо мене шокувало, коли Міккі Рурк намагався затиснути мене в кутку. Я обурилася: "Невже ви думаєте, що якщо я росіянка, то зі мною так можна поводитись? Якщо ви не знали, то російські дівчата не тільки найкрасивіші, але і найгордіші".

А щодо походів Олени в компанії голлівудського актора в різні розважальні заклади і на церемонію вручення нагород журналу GQ, то, виявляється, її наречений чудово про це знав. "Звичайно, я спочатку запитала дозволу у Діми, - пояснює Олена. - Він поревнував - поревнував і погодився".

"Вона заздалегідь попередила мене про те, що збирається разом з ним на церемонію "Чоловік року", - зізнається сам Білан. - Звичайно, я ревную її. Хоча я і сам знявся у відвертому кліпі з красунею Софією Руд"євою. Що, нам з Оленою один одному обличчя роздряпати? Насправді, не треба нас квапити - якщо я вирішу одружитися, то це відбудеться. Поки таких планів немає", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Наречена Діми Білана розповіла про свої обійми з Міккі Рурком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути