Ексклюзиви
середа, 09 вересня 2009 10:10

Наречена Діми Білана проміняла його на Міккі Рурка (ФОТО)
10

Міккі Рурк, схоже, божеволіє від російських дівчат. Декілька місяців тому папараці зняли зірку "9,5 тижнів" в одному з нічних клубів Нью-Йорку з російською супермоделлю Євгенією Володіною.

І ось тепер у відомого голлівудського ловеласа - нове захоплення. Напередодні увечері Міккі з"явився в лондонському клубі Mahiki під ручку із запаморочливою довгоногою білявкою. Фотографам, що оточили парочку, дівчина представилася просто як "Олена, модель".Міккі та Олена весело проводили час, багато жартували і сміялися. Щоправда, спочатку Олена трималася дещо відчужено, а ось Рурк на російську красуню явно запав:

- Мікки виглядав так, ніби він дуже захоплений нею, - розповів очевидець вечірки, - Вона така струнка і красива, що Міккі просто не міг спокійно сидіти поряд і не розпускати руки.

- Але вона явно подобалася йому більше, ніж він їй, - констатував очевидець, - Тому що коли Міккі нахилився, щоб поцілувати її, вона відскочила назад. Міккі засміявся, але до кінця вечора його чари однозначно спрацювали, тому що вона виглядала вже менш скутою.

Коли папараці запитали Олену, що ж, власне, відбувається між нею і Міккі, вона відповіла: "Ми просто друзі. Ми давно знаємо один одного". Не дивлячись на те, що Олена заперечує будь-який романтичний зв"язок між нею і Міккі, це вже не перше їхнє побачення. Модель і актора вже фотографували разом в липні цього року в Нью-Йорку, де вони разом весело проводили час в манхеттенському клубі Griffin.

Поки західні таблоїди гадають, хто ж вона, ця таємнича незнайомка, що стала новим захопленням Міккі Рурка, російські журналісти придивилися уважніше і ахнули: адже це ж Олена Кулецька, наречена Діми Білана. З 18 років Олена живе і працює в Парижі, де у неї є квартира. Вона досить затребувана модель, обличчя англійської ювелірної марки "RAFF" (бренд N1 з продажу діамантів). Олена співпрацює також з фірмами "Rolex", "NinaRichi" і іншими відомими марками. Як розповідала сама Олена, з Дімою Біланом вони познайомилися в аеропорту в Парижі. А потім Олена прилетіла до нього в Марокко, щоб знятися в його кліпі.

До речі, як передбачалося, саме сьогодні - в красиву дату 09.09.09 - повинне було відбутися весілля Діми Білана і Олени Кулецької. Інформація про це з"явилася в пресі ще навесні. Проте нещодавно продюсер Білана ЯнаРудьковська заявила, що 9 вересня весілля не відбудеться, і взагалі, мовляв, це була газетна качка. А на офіційному сайті Білана висить заява, зроблена 3 вересня прес-службою артиста: "Інформація, поширювана в інтернеті деякими ЗМІ про нібито майбутнє весілля Діми Білана 09.09.09 ПОМИЛКОВА".

Діма не раз публічно робив Олені пропозиції і дарував обручки з діамантами. Ще напередодні своєї перемоги на Євробаченні в 2008 році співак пообіцяв: виграю - одружуся! У березні цього року Олена і Діма навіть прорепетирували своє весілля на модному показі в Гостиному дворі, вийшовши на подіум в вбранні нареченого та нареченої. Співак розповідав, що, готуючись до спільного життя з Оленою, він купив будинок на Рубльовці вартістю в мільйон євро. За словами Діми, Олена була в ньому першою гостею, і новий маєток їй дуже сподобався.

Проте тепер весілля Білана, яке всі називали не інакше як "найгучнішою подією 2009 року", схоже відкладене на невизначений термін. І коли воно відбудеться - невідомо.

За матеріалами КП

Зараз ви читаєте новину «Наречена Діми Білана проміняла його на Міккі Рурка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути